Det står øverst på ønskelisten

Nå sitter jeg over 10’000 meter oppe i lufta og blogger fra flyet. Kan ikke huske sist jeg var på et fly med wifi, men det er jo et stort pluss når jeg får det. Nå er det cirka 2 timer til vi lander, så det er ganske kort flytid. Noe som jeg syns er så digg! 

Det er litt morsomt; men dette blir den 15. gangen jeg reiser det siste året. Så du kan trygt si at jeg har blitt vandt med å kjøre fly. Hehe! Dette blir nok ikke den siste turen i år, jeg har nemlig som mål å reise en tur til USA før året er omme. New York står øverst på ønskelisten, og siden det bare er 8 timer er det en ganske ok reise å begynne med for meg som ikke er vandt med å reise så langt.

Jeg er jo bitteliten, så vanligvis krøller jeg meg bare sammen i flysetet og sover igjennom hele flyturen. Ikke alltid like gøy for Per Fredrik som nesten aldri får sove på fly, men heldigvis låner han alltid mac’en min så da kan han se på film. Hahah! 

Nå har vi nettopp fått en del rødvin og chips her, så nå skal jeg slappe av og kose meg. Selv om jeg kommer til å blogge (jobbe) på denne ferien så er det jo deilig å slappe litt av. Ikke at jeg er den flinkeste til det da.. Men jeg får prøve! 

 

9 kommentarer

Siste innlegg