Dette gjør meg overlykkelig!

Herregud folkens! Nå er jeg nesten helt frisk fra både feber og jernmangel, og det føles så fantastisk! I stad merket jeg virkelig hvor mye friskere jeg hadde blitt, for da ble plutselig en gåtur som jeg hadde tenkt til at skulle vare i 5 minutter, om til en nesten times lang tid hvor Chloe og jeg koste oss så mye!

Det er så deilig å kunne endelig gå skikkelig tur uten å få hjertebank opp i hodet og heller ikke nesten besvime av at jeg har på jeans. Ah, for en verden dere! 

 

Nå er det kun tett nese og “litt” hosting som henger igjen, men ellers enn det så er formen så bra! Det er så deilig å bare føle at jeg har energi igjen, og at hodet mitt fungerer skikkelig. Da kommer virkelig motivasjonen til alt altså.

Får lyst til å skrive 5 innlegg om dagen, klippe hele plenen, ta høstrengjøring på walk in closet og bare alt på en gang. Men det blir jo litt vel mye! Så jeg får ta ting litt mer rolig enn det. Det lover i alle fall veldig godt! 

Nå har Per Fredrik og jeg nettopp være ute og hatt en skikkelig koselig date. Forteller dere mer om det senere. Det er litt sent nå, så jeg får nesten runde av. Måtte bare innom og fortelle hvor overlykkelig jeg er over å ha blitt nesten frisk igjen! 

7 kommentarer

Siste innlegg