Snart reiser jeg!

// inneholder reklame

Nå skal jeg snart en tur til Tønsberg og shoppe litt! Jeg begynner å gå tom for en del sminke, og det hadde vært så kjipt om jeg gikk tom når jeg er på sydenferie. Så da gjør jeg nok smart i å handle nå.

Jeg rakk heller ikke å kjøpe nye hudpleieprodukter i går. Eller. Rakk blir feil ord. Jeg fant rett og slett ikke Rituals i Oslo, og jeg gadd ikke begynne med å stresse med Google Maps og alt det. Så da får jeg handle litt der i dag. 

Skal også se om jeg finner noen litt kult bikinier og kjoler jeg kan bruke på sydenferien til uka. Gud som jeg gleder meg til litt sydenvær nå! Selv om det har vært fint vær i dag, er det jo ikke akkurat noe sydensol for å si det sånn. Det er mer sånn at man kan bruke en tynn jakke og jeans også er det helt ok. Haha! 

Slik ser forresten antrekket mitt ut i dag. Elsker å gå for en litt mer casual look iblant. Disse skoene har jeg nesten ikke brukt, fordi jeg har glemt de helt bort. Men jeg slang de på meg da jeg skulle på tur med Chloe tidligere i dag, og omg de var sykt deilige å gå med. De kommer jeg nok til å bruke mye mer fremover! Samme med bomberjakken. Hvor søte er ikke fuglene forresten?? Syns det gjør jakken ekstra spesiel!

Bukse – Bik Bok, HER

Sko – Ellos / Reebok, HER

Sløyfer på sko – Gina Tricot, HER

Caps – Gina Tricot, HER

Jakke – Ellos, HER  (30% rabatt NÅ!)

 

Nå får jeg komme meg avgårde før senteret plutselig stenger. Er jo lørdag i dag og da stenger alt fryktelig tidlig! Blir helt stressa av sånt jeg! 

10 kommentarer

Siste innlegg