10 Personlige spørsmål og svar

Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
– Kim Kardashian. Jeg syns hun er utrolig interessant og det er fascinerende hvordan hun har klart å bygge opp et imperium ut av en tv-serie, og egentlig ingen talenter. Hun virker også utrolig koselig så tror det hadde vært gøy å spist middag med henne. 

 

Nevn tre ting du og din samboer ikke har til felles. 
– Poteter; Per Fredrik er helt obsessed med poteter og kunne sikkert spist det til ethvert måltid. Jeg derimot styrer unna poteter til nesten alle måltid. Ikke fordi det er karbs eller noe, men rett og slett fordi jeg ikke liker smaken. Fløtegratinerte poteter og potetmos er noe av det jeg liker minst å spise.

– Vær; Per Fredrik elsker når det regner og er mørkt ute. Da koser han seg virkelig! Jeg derimot elsker når det er skikkelig varmt og lyst ute. Jeg koser meg med på en varm sommerdag. Det morsomme med dette er jo at én av oss har nesten alltid favorittværet sitt.

– Musikk. Per Fredrik hører nesten kun på metal, ikke så rart egentlig siden han er metal vokalist. Jeg derimot hører på alt fra pop, til 80 talls puddelrock, til skikkelig raveparty musikk. 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 
– Ja! Eller, jeg pleier alltid å gå over kjapt i hodet mitt hva jeg vil snakke med vedkommende om. Er det noe jobbrelatert eller om jeg skal for eksempel ringe legen gjør jeg alltid dette. Om jeg skal ringe venner og familie pleier jeg bare å ringe, uten å tenke noe mer over det. 

 

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?
– Utrolig vanskelig. Jeg kommer nok til å gjøre mye for å beholde kroppen ung, men sinnet vet jeg ikke helt hvordan man skal holde ungt. Hehe! 

Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 
– Jeg ville lagt fra meg alt som het jobb og løst inn alle penger jeg hadde i både hus og ting, og bare reist rundt i verden. Det er så mye jeg har lyst til å se før jeg blir borte! Også ville jeg uten tvil vært mye mer med familien.

 

Hva betyr vennskap for deg?
– Det er veldig viktig for meg. Jeg setter de venninnene jeg har veldig nært. Da Per Fredrik og jeg ble sammen var jeg veldig obs på at jeg ikke skulle bli sånn som glemte vennene sine helt bare fordi jeg var i et forhold, så etter to år i forhold har jeg enda veldig mange nære og gode venninner. 

Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?
– At jeg ikke kunne bli syk. Haha! Det høres kanskje litt teit ut. Men jeg ligger rett ut med feber og sykt vondt i hele kroppen mens jeg skriver dette, så derfor blir det ønsket mitt. Hehe! 

 

Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
– Å gi litt mer faen i hva folk syns. Jeg er oppvokst i Hokksund som er tidenes mest jantelov sted, så det er ingen tvil om at jeg har fått det tredd nedover ørene av alle rundt meg at jeg ikke skulle tro jeg var noe, så det er egentlig et under at jeg har klart å bygge opp en såpass stor blogg som blir lest av mange tusen hver dag.

Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt? 
– Nei, det er det siste jeg vil tenke på. Blir ille bare av tanken på at andre rundt meg og meg selv en dag skal bli borte. Det verste jeg vet er å tenke på døden, og jeg prøver å tenke så lite på det som mulig. Ja, vi kommer alle sammen til å dø en dag. Men skjønner ikke hvorfor man skal bruke så mye tid på å tenke på det.

 

Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre? 
– Teller nynning? For i så fall var det sist Per Fredrik og jeg så på American Dad. Jeg pleier alltid å nynne introen og PF syns det er så koselig! Å synge derimot, det gjør jeg aldri. Jeg har virkelig ikke sangstemmen i forholdet, så det sparer jeg PF for. Haha! 

13 kommentarer
  1. Kim K bygde opp sitt imperium pga hun “slapp” sin private pornofilm – sånn skjedde det, og resten vet vi jo.
   Kanskje du skal prøve det samme, da du er så imponert av denne damens karierre?

  2. “Et ungt sinn” vil si at du fortsatt er klar i hodet og ikke mister deg selv mer og mer bare fordi du blir gammel 😊

  3. Du vet at kroppen din trenger potet du forbrenner over 10 ganger så mange kalorier når du trener. Bare et tips til noen som lurer på det. Elsker deg😂😂❤️❤️❤️

  4. Håper du vet at Kim Kardashians karriere startet med en leaket sexvideo som moren “fiksa”-/brukte til å starte en realityserie om Kim og familien. TV-bransjen er så kynisk og ikke noe man burde jakte på. Fame er falskt, naivt og umennskelig (in my opinion). Verden nå er så altfor utseende- og pengeorientert. Æsj.

  5. Ville heller spist middag med Khloe Kardashian. Synes hun er en sterk dame som har gått gjennom mye, Kim derimot føler jeg at kun bryr seg om ‘famen’.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg