8 Ting jeg gleder meg til i høst!

Høsten er rett rundt hjørnet, og selv om jeg er veldig glad i sommeren, er det noen ting jeg gleder meg til når høsten kommer. 

Reise – Om bare en uke reiser jeg til varmere strøk. Det gleder jeg meg veldig til! Føler det nesten ikke har vært sommer i Norge i år, så det blir deilig å få solt meg skikkelig og badet masse! 

Høstkvelder – Det er nesten ingenting som slår det å ligge på sofaen og se på en god serie mens det regner ute. Det er så avslappende og deilig det! Når det er sommer og varmt ute klarer jeg ikke å slappe av like mye, for jeg vet at det ikke er så mange soldager i året, så når høsten kommer er det den perfekte unnskyldningen til å være litt mer avslappet hjemme.

Mote – En ny sesong betyr nye trender og mer nytt i motebildet, og jeg gleder meg veldig til å se hva som blir høstens trender. Nå som det blir kjøligere i luften er det også innafor å ha på mer enn en shorts og topp, så da kan jeg leke meg mye mer med klær!

Vakre farger – Høsten blomstrer virkelig på sin helt egen måte. Gleder meg til å gå i skogen med Chloe og se på alle de vakre høstfargene!

Høststemning – Å fyre i peisen og tenne lys rundt i hele stua er noe jeg virkelig gleder meg til! Jeg har lyst på noen litt høye og store lykter jeg kan ha stående rundt i stua som jeg kan tenne når kvelden kommer. Det er så stemning det! 

Per Fredrik – Per Fredrik er så glad i høsten, og det er virkelig hans favoritt årstid. Så det er veldig koselig å se hvor glad han blir når høsten kommer!

Business – Om sommeren tar virkelig bloggbransjen seg ferie, når det kommer til business delen av det. Så det gleder jeg meg til at starter opp igjen. Er så gøy å ha ekstra mye å jobbe med! 

Soloppgangen – Noe som er så idyllisk med høsten / vinteren er at solen står opp senere, så jeg rekker å se den om morgenen. Vi er jo så heldige at vi har gigantiske vinduer rett ut mot havet der solen står opp, så dere kan jo tenke dere hvor fint det er å stå opp til. Kommer nok til å bli en god del morgen snaps fra det. Hehe! 

 

9 kommentarer

Siste innlegg