Nye innkjøp!

reklame

I stad var jeg ute i sentrum og gjorde noen ærender, og i siden jeg først var i sentrum tok jeg turen innom Gina Tricot. Finner alltid så mye fine klær der, så jeg måtte bare innom en tur og titte litt. Jeg kom ikke hjem tomhendt for å si det sånn. Tihi! 

Hvor nydelig er ikke denne blusen? Elsker at den har knyting i livet så man fremhever midjen. Den er virkelig den perfekte kombinasjonen av søt, classy og preppy! Du finner den HER.

Èn ting jeg har sett så mye i motebildet den siste tiden er øredobber med dusker på. Men det er jo helt umulig å få tak i de. Så dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da jeg fant et par! Disse er helt nydelige, og de er HERFRA.

Kjenner dere igjen modellen på denne toppen? Jeg har den nemlig i lilla fra før av, og jeg elsker passformen og utseendet på den. Så jeg måtte ha den i en annen farge også. Syns armene på den er så fine! Du finner den HER.

Denne jakken er så søt og cozy! Perfekt for sene sommerkvelder når du vil holde deg varm! Den passer også perfekt på skolen / jobben siden den er søt men også litt pyntet. Du finner den HER.

Denne capsen måtte jeg bare ha med meg! Jeg er egentlig ikke noe spesielt “caps-jente”. Men denne capsen fikk meg til å ville bli det! Du finner den HER

Enda mer dusker / tassels! Jeg elsker looken! Disse øredobbene er perfekt for en kveld ute med venninnene eller en date med kjæresten. Du finner de HER.
 

Denne toppen kjenner dere kanskje igjen fra lengre opp i innlegget? Jeg bare måtte ha den i knæsj rosa også! Den er så fin! Knæsj rosa er den perfekte kombinasjonen med hvite bukser! Du finner toppen HER


Fant du noe du likte? 💗

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

  

23 kommentarer

Siste innlegg