15 minutters magetrening! – Hjemmeprogram!

Nå er det virkelig på tide å komme igang med “ukens treningsøkt” igjen her på bloggen. Dette gjorde jeg noen ganger før nyttår, og nå starter jeg opp igjen.

Konseptet er at hver mandag kl 15:00 legger jeg ut en ny treningsøkt som dere kan følge hele uka. Programmet kan gjøres hjemme, og som regel uten noe utstyr. Så disse programmene passer inn i alle sin tidsplan og liv! Noen ganger er programmene helkroppstrening, andre ganger er det en rumpeøkt eller en mageøkt. Programmet gjør du alt ifra 2-5 ganger i løpet av uken.

Bildene i dette innlegget er små GIF videoer, så om de står stille som bilder må du bare la siden laste seg ferdig så de blir til videoer som spilles av automatisk. Lagre gjerne dette innlegget på telefonen din “legg til på hjem-skjerm” så har du det lett tilgjengelig neste gang du skal trene!

Denne ukens treningsprogram er mest konsentrent på magen. Du får også trent mye av resten av kroppen, men hovedfokuset er mage.

Slik gjør du:

Gjør alle øvelsene i rekkefølgen de er i blogginnlegget. Hver øvelse skal gjøres i 45 sekunder, deretter er det 10-15 sekunder pause. Gjør dette to runder. Så du totalt får en treningsøkt på cirka 15 minutter.

 

stinablogg - trening

stinablogg - trening

stinablogg - trening

stinablogg - trening

stinablogg - trening

stinablogg - trening

stinablogg - trening

Håper dere fikk litt ekstra motivasjon til å trene! Lykke til med programmet!
0 kommentarer

Siste innlegg