Ukens spørsmål #163

Hvilken klinikk tok du Restylane på?
– Jeg hadde egentlig ikke lyst til å fortelle noe om det, da jeg egentlig føler at man må finne en klinikk som passer en selv. Men det er ekstremt mange som har spurt om dette, og jeg har sett hvor galt det kan gå dersom man går til en dårlig / useriøs klinikk. Man kan jo ende opp med veldig mislykkede lepper, og det er fryktelig kjipt. 

Så derfor vil jeg heller si hvilken klinikk jeg gikk til, og det var Eger Skin Clinic, som ligger i Oslo, og Julie Horne som var behandler. Dette er ikke sponset, bare så det er sagt for 1000 gang, så det ikke er noen misforståelser om det. Jeg følte hun var veldig profesjonell, gjorde seg flid med jobben og på meg ble resultatet veldig bra.

Hvor gammel var du når du begynte med sminke og hva slags produkt brukte du?
– Jeg begynte med sminke på slutten av barneskolen. Tipper det var i 6-7 klasse. Da brukte jeg lipgloss og maskara. Da jeg begynte på ungdomsskolen ble det foundation, pudder, rouge og hele pakka hehe! 

 

Vi skal male stua og kjøkkenet, og jeg har lenge lett etter nøyaktig samme farge som du har på veggen på kontoret ditt (og/eller i stua?). Har du fargekoden på denne/disse fargen?
– Fargen vi har på veggene i nesten hele huset er grå og heter “skagen”. Vi har den i en ganske matt blanding av den, og den er så fin! 

Hvor lang tid tok det fra du og Per Fredrik møttes for første gang, til dere ble sammen?
– Vi møttes for første gang i desember 2014 da vi var på innspilling av Gullsnutten promo. Da fikk vi en god connection og ble venner etter det. Men det var ikke før Per Fredrik begynte å være i Oslo på grunn av Skal vi Danse at vi begynte å date, og det var i september 2015. Så fort vi begynte å date ble vi egentlig bare sammen. Vi visste at vi var ment for hverandre og at vi kom til å være sammen for alltid. Hehe! 

Har du fått klumper i leppene etter at du tok Restylane? Har selv fillers og føler de er klumpete!
– Nei, jeg har vært veldig heldig og har ikke fått noen klumper. Tror det er mye fordi jeg hadde en god behandler som stakk typ 40 ganger så det fordelte seg veldig jevnt, og ikke bare 4 stikk 4 klumper i leppene. Hehe! Om du har klumper fra Restylane vet jeg at man kan injisere noe på klinikken for å fjerne klumpene. Men siden du skriver at du har fillers aner jeg ikke hva slags det er. Men anbefaler deg å dra til en klinikk og se om de kan fikse det, for det er jo kjipt å måtte gå rundt med klumper i leppene. 

Jeg lurte på hva du studerte på vgs og om du har studert noe etter det eller om du har lyst til å gjøre det en dag? Hva ville du jobbet med hvis du ikke blogget?
– På vgs gikk jeg de to første årene på mat og restaurantfag og tok 3 året med fordypning i medieinformasjonskunnskap. Jeg har ikke tatt noe mer utdanning etter det, og har per dags dato ikke tenkt til det heller. Vet ikke hva jeg ville jobbet med hvis jeg ikke var blogger. Men jeg ville virkelig hatt noe der jeg kunne jobbet for meg selv. Elsker friheten som kommer med å kunne styre sin egen arbeidsdag. 

Hvor er de grå stolene som tilhører spisebordet ditt fra?
– De er fra IKEA. Både stolene og bordet er kjøpt der. 

Møter familien din/søsteren din fans? Eller dine blogglesere for å si det sånn?
– Det hender blogglesere kommer bort og snakker med søsteren min, siden hun har vært en del på bloggen. Hehe! Også kommer det jo nesten alltid bort lesere når jeg er ute med både familie og venner, så de fleste i familien har møtt lesere på den måten. Men det er jo bare koselig! 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

12 kommentarer

Siste innlegg