Middag under solnedgangen

affiliatelink

I går kveld spiste vi ute på en restaurant som ligger ned ved strandpromenaden i Meloneras. Vi var så heldige at vi fikk utsikt rett ut mot havet når det var solnedgang. Det var så koselig det! Det er et eller annet med det å se ut mot havet som er så beroligende og herlig for sjelen.

Bluse – HER

Vi ble sittende en god stund og bare skravle mens vi spiste hele 4 forskjellige retter hver av oss. Forrettene vi fikk var helt amazing. Jeg fikk hummersuppe og laksetartar. Men hovedretten var virkelig ikke noe å skryte av. Der ble det pepperbiff med både ris og pommes frites, og ikke noe grønnsaker eller noe sånt. Så det var en veldig rar kombinasjon. Hehe!

Rødvinen vi drakk var også helt fantastisk god! Mens vi har vært her har vi hatt veldig flaks med rødvinen mens vi har vært her. Det har vært nesten altfor godt. Hehe!

Etter middagen sjekket vi ut shoppingen her i Meloneras. De har overraskende mange bra butikker med litt ordentlige merker som Guess, Lacoste, Michael Kors, Tommy Hilfiger, osv. Så det er mye bra her! Men det har ikke blitt så mye shopping på meg enda. Det kommer nok senere! 

    1. Hei, jeg liker bloggen din veldig godt og leser den hver dag! Du har før spurt lesere om tips til hvor du kan dra og oppleve ting i Sandefjord. Så.. i sommer var jeg på Ula en fantastisk plass bare typ. 10 min fra Sandefjord! Her er det et virkelig sommer paradis som du bare må se! Dette er nok en fin plass du kan ta bilder. Spesielt på stranda! Også var vi på Mølen, en samling av freda rullesteinstrand som du også kunne tatt fine sommerbilder!! I Sandefjord var jo også og der shoppa vi litt og gikk på isbaren. Noe du bare må prøve! Der hadde de et 50-talls tema og det var så koselig og ved siden av lå det en fantastisk kafé med gode varme drikker. Så is eller kaffe er jo greit! Håper du vil se eller gjøre noe! Det hadde vert veldig gøy om du la det ut også! Dina 11 år:)
      S

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg