Tidenes dyreste stol!

Etter å ha vært uten kontorstol i hele 3 (!!!) år, har jeg endelig kjøpt ny kontorstol! Jeg har faktisk ikke tenkt over det før tidligere i dag, men jeg har ikke hatt kontorstol siden jeg bodde hos foreldrene mine for tre år siden. I mellomtiden har jeg hatt mye dårlige stoler.

Jeg hadde først en klappstol til 49,- kr fra IKEA som til og med var knekt! Brukte den kun fordi den var hvit og ok å se på. Mens de to siste årene har jeg brukt spisestuestoler, som jeg ikke kan lene hodet bakover på. Med tanke på at jeg har holdt på sånn i 3 år og har 2 nakkeskader, i tillegg til at jeg sitter typ 8-10 timer forran pc’en hver eneste dag, så kan dere jo bare tenke dere hvor vondt jeg har hatt i nakken min. 

Den eneste grunnen til at jeg ikke har hatt en skikkelig kontorstol er fordi jeg har prøvd i åresvis å finne den perfekte hvite skinnstolen som i tillegg var komfortabel å sitte i. Vel, i dag ga jeg opp. Etter å ha bare sittet forran pc’en i 15 minutter på morgenen så hadde jeg så vondt i nakken at jeg holdt på å svime av. Så da var det på tide å gjøre grep!

Fuck it – jeg bare kjøper en gaming-stol, om den så er oransje eller grønn bryr jeg meg ikke lengre, tenkte jeg. Etter å ha vært innom et par Elkjøp butikker fant jeg til slutt en gaming-stol som var helt fantastisk å sitte i, og selv om den for det meste er svart (ikke min favorittfarge når det kommer til interiør akkurat..), så kjøpte jeg den.

Den var ikke direkte billig. Betalte nesten 3000,- kr for den. Men hey. Det er den forhåpentligvis verdt! I og med at jeg har brukt rundt 50’000,- kr på kiropraktor så er den stolen billig i forhold..! Haha! 

Så her er stolen! Ikke akkurat verdens mest hvite og rosa stol, som er min stil. Men med tanke på at det er en gaming-stol er den ganske fin egentlig. *prøver jeg å si til meg selv. haha*
 

22 kommentarer

Siste innlegg