Bli klar til 17. mai med disse kjolene!

// annonse

Nå er 17. mai rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg skikkelig til å feire nasjonaldagen. I år skal jeg feire her i Sandefjord med Per Fredrik og venner, og det blir så koselig! Å finne kjole til den store dagen er ikke alltid bare-bare. Jeg er vel ikke den eneste som har vært i full panikk for å finne kjole, bare et par dager før 17. mai? Vel, i år er jeg godt beredt! Jeg har fått flere veldig fine kjoler fra ellos.no, som jeg vil vise dere nå. 

Jeg er litt usikker på hvilken kjole jeg skal gå for, men kanskje dere kan hjelpe meg? Fortell meg gjerne hvilken kjole DU syns er finest i kommentarfeltet! 

Før jeg viser dere kjolene vil jeg bare kort fortelle litt om Ellos. Det er en nettbutikk som virkelig er kjent for å ha et vanvittig stort utvalg. Der har de alt ifra kjoler, treningstøy, sminke, dekor til hjemmet, kjøkkenmaskiner til mobiler. Du finner så og si alt du enn måtte trenge der. I tillegg til et veldig stort utvalg har de kjapp levering, og jeg elsker at det er så lett å finne frem rundt på nettsiden dems. Det gjør virkelig shoppingen til en drøm! 

 

Den første kjolen er en rosa og veldig girly kjole. Den har en stor sløyfe bak som gjør den ekstra spesiell! Du finner den HER. PS; denne finnes også i svart.

Den andre kjolen er en mintgrønn kjole med blonder som gjør den ekstra fin. Jeg liker at den går helt ned til gulvet, men at den fortsatt er lett og luftig. Du finner kjolen HER

Denne kjolen føler jeg meg virkelig som en prinsesse i! Jeg elsker at den har små diamantstener på brystet, og at den har tyllskjørt. Perfekt kombinasjon med den duse rosa fargen kjolen har. Du finner kjolen HER

Denne kjolen er så fin i den babyblå fargen, og jeg elsker blondene på brystet! Du finner kjolen HER. PS; denne finnes også i rosa og marineblå.

Denne kjolen føler jeg virkelig er så 17. mai man kan få det. Blåfargen er jo perfekt til flagget vårt, og blondene gir den det kongelige preget som er så norskt. Nydelig kombinasjon! Du finner kjolen HER. PS; den finnes også i; turkisblå, rød, rustrød, svart, mørk blå og rosa. 

Håper dere ble inspirerte til å finne en fin 17. mai kjole. Fortell meg gjerne hvilken du likte best i kommentarfeltet! 

38 kommentarer

Siste innlegg