Vlog-lørdag: Shopping, komikerkjæreste +++

I går filmet jeg igjennom hele dagen, så dere kan se hvordan en typisk lørdag i mitt liv er. Siden jeg tar litt mer “fri” fra bloggjobb på lørdagene, tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere litt mer av hva jeg gjør på fritiden min er. Enjoy! 

Forresten; abonner gjerne på youtubekanalen min, for å få med deg alle videoer jeg legger ut. Det er nemlig ikke alle videoer som havner her på bloggen! Trykk HER for å abonnere helt gratis! 

 

19 kommentarer
  1. Dette er en av de beste vloggene du har laget med tanke på innhold, elsker hvordan du filmet begynnelsen så gjerne gjør mer av det!
   Det eneste er at kameraet skranglet litt så det ble en litt irriterende lyd, kanskje du kan forbedre det til neste gang?
   Stå på Stina, dette var veldig bra 🙂

  2. Hei💕 Veldig bra Vlogg😏😏 likte at du hadde en rolig start med musikk og god stemning😍 Du spurte om tilbakemelding på kameraet, og jeg syntes det var bra kvalitet men det kom noen ganger rare lyder📷 Gjerne kom med flere vlogger💕💕 I LOVE YOU STINA💛💛

  3. Amalie: Oi, det var koselig å høre! 🙂 Ja, syns lyden på kameraet var dårlig. så kommer ikke til å bruke dette kameraet igjen for å si det sånn. Hehe! 🙂

  4. Så gøy å se på vlogene dine! Elsker dem! Gjerne lag flere 😍
   Jeg lurte også på om du kunne lage flere Girl Talk videoer 😊

  5. Utrolig bra vlog! Syns du skal fortsette med dette😍😍 gøy å få innblikk av hvordan hverdagen din ser ut. Kvaliteten var bra, men lyden var ikke helt topp. Har sett de tidligere vloggene og da er lyden mye bedre.❤️

  6. Du, det her er definitivt den beste vloggen så langt! Supre vinkler mtp at du setter ifra deg kameraet, veldig slitsomt når vloggere holder kameraet hele tiden. På denne måten får vi også sett hele deg 🙂 Supert, håper det kommer flere i framtiden!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg