Et middagstips!

I dag kom jeg i det litt oppfinnsomme hjørnet da jeg skulle lage lunsj! Jeg hadde – uten å tulle – lyst på nesten alt jeg kunne lage. Så det ble en tallerken med både bruschetta, søtpotetfries, lime og guacamole. Det passet overraskende godt sammen! Ingen tvil om at jeg kommer til å lage dette flere ganger!

Bruschettaen var veldig enkel å lage. Jeg brukte to vanlige brødskiver, helt over litt olje og satt de i ovnen på 220 grader i noen minutter til de var crispy. Så kuttet jeg en tomat og litt basilikum, blandet det sammen, og la på et papir så det skulle tørke litt av seg. Så var det bare å legge blandingen oppå brødskivene og toppe med litt balsamicokrem. Enkelt og kjapt! 

Guacamolen var bare en avocado, en kvart lime og litt rømme skvist sammen! 

Søtpotetfriesen var også veldig enkel. Jeg bruker alltid sånne ferdigposer som er frosne, også har jeg de bare i ovnen i ca 20 minutter (til de er helt crispy). 

Selv om jeg spiste denne retten, tror jeg den er veldig fin å bruke som middag også. Så der har dere et lite middagstips fra meg! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

14 kommentarer

Siste innlegg