7 Ting du ikke vet om meg

Etter å ha blogget i 7 år og delt så og si det meste av alt fra hverdagen min, til mine sminkeinteresser og til mine dypere tanker er det ekstremt mye som er delt med dere. Men nå tenkte jeg å fortelle dere noen ting som dere kanskje ikke vet om meg. For å være helt ærlig har jeg skrevet over 4000 innlegg, så det er ikke lett å si om jeg har sagt disse tingene før eller ei. Men jeg tipper de fleste av tingene er nye for dere! So lets go! 

– Jeg snakker flytende svensk. Har aldri tenkt over at jeg er noe spesielt god til å snakke svensk før jeg det siste året, da jeg har begynt å jobbe med en del svenske mennesker. Siden svensker nesten ikke forstår norsk, så slår jeg alltid over på svensk når jeg snakker med de. De blir alltid overrasket over hvor flink jeg er i svensk, og begynner plutselig å tro at jeg faktisk er svensk. Så det er tydeligvis hvor flink jeg er i språket. Hehe! Kan snakke både skåne dialekt og Stockholm dialekt, til tross for at jeg kun har vært i Gøteborg et par ganger og på Svinesund.

– Jeg elsker å holde på med tall, og et av mine favorittfag på skolen var matte. 

– Da jeg var liten drømte jeg alltid om å bli superstjerne. Ikke popstjerne, men superstjerne. Hva enn det er?

– Jeg har vært i 18 land og øyer; Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England, Frankrike, Gran Canaria, Tenerife, Portugal, Rhodos, Kos, Athen, Ios, Kreta, Tyrkia, Østerrike, Kypros og Italia. 

– Helt fra jeg var liten har jeg elsket å ta bilder og spare på de i album. Husker jeg tok bilder av alt mulig. Alt fra før og etter bilder av rommet mitt da jeg skulle rydde det, til selfies og bilder av blomster i hagen. Her snakker vi meg som 10 åring. Haha!

– Jeg fikk billappen på samme dato som moren min, bare 30 år senere. Sykeste er at det var ikke planlagt engang. Vi fant det ut ved en tilfeldighet da jeg satt og så på førerkortene våre.

– Jeg har ingen planer om å “age with grace” eller hva de kaller det, når man nekter å holde holde seg ung. Jeg har planer om å sitte med hair extensions og ansiktet fullt av botox på gamlehjemmet. Skjer ikke at jeg gidder å bare la meg forfalle, når det finnes så mange ting man kan bruke for å holde på ungdommen. Hehe! 

Noe du ikke visste fra før?

24 kommentarer

Siste innlegg