Dette skal jeg gjøre mye i sommer!

I dag har jeg virkelig vært på skogstur med Camilla og Trine! Vi gikk fra bunnen av Drammen og opp til Spiraltoppen, og ned igjen. Litt av en treningstur sier jeg bare! 3-4 km rett opp og rett ned. Var helt sinnsykt hvor bratt det var å gå der. Men desto morsommere å komme til toppen og kose seg med grillmat!

For ikke å snakke om den fantastiske utsikten. Vi kunne bokstavelig talt seg hele Drammen og langt utover! 

Jentene hadde handlet inn så det ble full grilling med pølser i lompe, pinnebrød og kvikklunsj. Skikkelig norsk turmat! Det var så godt! Vanligvis er jeg ikke så fan av pølser og sånn mat, men når man er på tur er det en helt annen greie. Da det virkelig ingenting som smaker bedre!

Oppover i bakkene var det massevis med blå og hvite blomster. Er så koselig å se slike vårtegn! Jeg er fortsatt i sånn “det kan fortsatt bli vinter” modus. Er livredd for at det skal bli fullt opp med snø igjen. Er så klar for sommer og sol nå!

Både Chloe og Vinnie, hunden til Trine ble med på tur og de koste seg så mye! Selv om de skulle tøffe seg litt for hverandre da. Haha!

Dette var virkelig en fantastisk tur. Ingen tvil om at jeg skal gjøre dette flere ganger i vår og sommer! Jeg elsker jo å gå på turer ute i den friske naturen, så dette passer meg midt i blinken! Har forresten filmet massevis i hele dag, så i morgen kommer en vlog fra turen! 

12 kommentarer

Siste innlegg