20 min styrketrening program hjemme!

Nå har jeg nettopp fullført en styrkeøkt her hjemme. Planen var egentlig å ta turen på treningsstudioet, siden jeg liker best å trene der. Men jeg fikk det for meg at jeg bare måtte ha en app for å loggføre treningsøkten. Tidligere har jeg brukt penn og papir, jepp jeg lever fortsatt i 1975 i følge Per Fredrik, haha!

Så jeg begynte å se rundt på app store etter en bra loggføringsapp. Det var ikke direkte lett for å si det sånn. Jeg er så kresen og sær på hvilke ting jeg bruker, og hvis jeg føler at ting ikke ser ut som jeg vil at det skal, eller hvis appen ikke har alle tingene jeg trenger, vel da leter jeg videre. 17 downloads og 1 time senere fant jeg til slutt den perfekte appen. Da hadde det allerede blitt så sent at jeg heller tok en styrkeøkt hjemme. 

I dag ble økten slik:

Knebøy: 10 x 3

Biceps curl: 10 x 3

Arnoldpress: 8 x 3

Dumbbell sidemage: 10 x 3

Eselspark: 8 x 3

Så alt i alt ble det en veldig bra økt! Jeg har forresten vekter hjemme som jeg bruker til alle øvelsene med unntak av eselspark. Siden jeg er svett og ikke akkurat ready to take a photoshoot akkurat nå, kan jeg heller vise dere hva jeg hadde til lunsj i dag. Det har seriøst blitt min nye favoritt lunsj! Knekkebrød med avocado, lime, salt og pepper. 2 appelsiner som er kjørt i blender med isbiter, og noen jordbær. Nam nam! ​


 

Nå skal jeg hoppe rett inn i dusjen, også skal jeg lage middag sammen med Per Fredrik. I dag står taco på menyen, og jeg gleder meg! Også blir det nok litt tv titting, les; bloggerne. Hehe! 

22 kommentarer

Siste innlegg