5 spørsmål og svar om utseendet mitt

// reklamelinker

Når det kommer til utseendet mitt er det mye jeg får spørsmål om, og som regel svarer jeg enten i ukens spørsmål eller i direkte i innlegget under kommentarene. Men siden det er noen spørsmål som jeg får veldig ofte, vil jeg svare på de i dette innlegget, så jeg kan svare litt mer utdypende og forhåpentligvis gi dere noen triks og tips i samme slengen!

 

Hvilken foundation bruker du?
– Dette svarte jeg egentlig på i går, under ukens spørsmål. Men siden dette blir de 5 mest spurte spørsmålene om utseendet mitt, måtte denne med, for foundationen min får jeg så mange spørsmål om. Den jeg bruker sitter helt fantastisk godt, og jeg må faktisk bruke en ekstra renser for å fjerne den fordi den sitter så godt. Så det sier jo sitt. Takler ikke sånne foundations som har sklidd av etter en halv arbeidsdag, eller som blir borte når jeg trener. Hehe! Den dekker også ekstremt godt. Så om du er som meg og har en del kviser, mørke ringer under øynene eller andre ting er denne å anbefale. Foundationen jeg bruker finner du HER

 

Hvilken highlighter bruker du?
– Jeg bruker DENNE highligheteren. Den er seriøst helt amazing. Til og med på bilder der jeg ikke bruker blitz popper den skikkelig frem. Og på de bildene der jeg bruker blitz blir den enda mer amaze. Bruker forresten alltid highligther på kinnbena, nesetippen, under enden på brynet og i øyekroken inn mot nesa.

– Vanlig lys, uten flashblitz – 

– Med flashblitz –

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har brukt litt forskjellige. Men akkurat nå bruker jeg den HER. Den syns jeg at gir en veldig fin og naturlig glød, som også er litt oliven i fargen, så man ser mer gyllen ut, enn typisk spraytan oransj. Hehe!

Hvordan holder du håret så glansfullt når det er hair extensions? 
– Siden jeg har hair extensions blir håret mitt skikkelig krusete når jeg har vasket det. Om jeg ikke bruker riktige verktøy på det er det helt umulig å få det fint. Så her er kun det beste godt nok!

Shampo, balsam og hårkuren jeg bruker finner du HER. Jeg bruker som regel hårkur annenhver gang jeg vasker håret for å gi det ekstra pleie. Bruker også en helt fantastisk rettetang som seriøst forvandler krusete og poffi (i mangel på et bedre ord, haha!) til mykt, glansfullt og rett hår på kort tid. Rettetangen min finner du HER

 

Hva bruker du på brynene dine?
– Jeg bruker DENNE dipbrow pomaden. Har brukt den i snart 2 år, om jeg husker rett, og den er virkelig å anbefale. Den er så lett å jobbe med, også sitter den veldig godt. Er jo rimelig kleint når halvparten av brynet blir gnidd bort i løpet av dagen. Hehe! 

 

Noe du lurer på som jeg ikke svarte på i dette innlegget? Spør i kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan der! 💕

 

 

 

33 kommentarer

Siste innlegg