Huset vårt i bilder

I dag har jeg virkelig fått unnagjort en hel del ting som jeg har unngått å gjøre en god stund. Som å bære kofferten fra Danmarksturen for 2 uker siden ut i garasjen, tømme stuebordet som var stappfullt av alle mulige saker jeg ikke gidder å legge på plass, og rett og slett bare shine hele huset.

Selv om vi har vaskehjelp må jo vi selv rydde de tingene de ikke vet hvor skal, så det bygger seg fort opp mye rot overalt. Når det først har begynt å bygge seg opp rot, så blir terskelen for å gidde og gjøre noe med det så høy at det bare blir evig kaos. 

Det er jo derfor jeg elsker når jeg har fått ryddet opp skikkelig. For da er det så mye lettere å holde huset ryddig. Jeg elsker å ha det helt plettfritt overalt i huset, og at the moment er det endelig det. Så får vi bare se hvor lenge det varer da. Hahah! 

– VASE HER – 

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder av hele huset, eller dette ble cirka halve huset, men hey halvparten funker det og eller? Uansett, tenkte å vise dere det når det først var ryddig! Tror vel ikke jeg egentlig har hatt noe innlegg der jeg viser hele huset i et innlegg?

Da jeg var i Drammen på onsdag kjøpte jeg de rosa putene og den med saueskinn på. Er de ikke fine? Syns de passet perfekt for å pynte opp litt ekstra på soverommet! Noen som forresten har gode tips til steder man kan få tak i fine sengegavler? Vi har superlyst på en skikkelig fin sengegavl! 

Ah, ryddig og deilig! Nå Skal jeg sette igang med å skrive uken som gikk, så den kommer etterpå! Håper dere har hatt en fin helg! 
 

28 kommentarer

Siste innlegg