Kan ikke se for meg et liv uten

Etter noen fantastiske timer på spa i går, gikk vi ned på restauranten på hotellet. Jeg var så skrubbsulten når jeg kom etter all svømmingen, steamingen og varmen fra spaet at jeg kunne nesten spist opp halve menyen. Haha! Neida, joda.

Det ble i alle fall veldig god mat på oss. Vi spiste blant annet jordskokksuppe, og herregud så godt det var! Det skal jeg virkelig lære meg å lage for det var helt sinnsykt godt!

Herreguuud så fin kjæreste jeg har altså! I morgen har vi faktisk vært sammen i 1,5 år. Wow det har gått fort. Samtidig som det føles ut som at det alltid har vært oss. Klarer liksom ikke å se for meg hvordan livet var før vi møttes! 


 


 

Kjenner jeg er så redusert i dag etter turen, så jeg har nesten ikke klart å få unnagjort noe som helst. Eller er både turen og det at jeg sov litt for mye i natt som jeg er trøtt av. Av en eller annen rar grunn blir jeg så trøtt om jeg sover med enn 7 timer. Også jeg som tenkte at jeg skulle få sovet litt skikkelig i natt, sånn at jeg kom til å få masse energi i dag. Pøh, det ble stikk motsatt for å si det sånn. Kjipern!

Så i dag blir det rolig lørdagskveld. Ble egentlig invitert på jentekveld hos en god venninne i Sandefjord, men er altfor sliten, så da blir det film og god mat hjemme med Per Fredrik! *Skrev jeg mens jeg gjespet*

15 kommentarer

Siste innlegg