Kjærestetur på spa!

// sponset opphold

Da er vi tilbake fra et fantastisk opphold på spa! Vi kom frem til spaet i går rundt 16 tiden, og gikk rett ned fra hotellrommet og til spa avdelingen, og der vi i timesvis.

Det var alle mulige fasiliteter der, alt ifra iskalde dusjer, finske badstuer med 85 grader (gjett om jeg koste meg der!), store basseng, boblebad, steambad med 100% fuktighet, forskjellige fotbad og infrarødt varmeskap. Så vi hadde mer enn nok å kose oss med!

 

Her var det et basseng med iskaldt og varmt vann til å gå oppi. Jeg gikk først i det kalde, også i det varme etterpå, og det var så rart! Bena ble nesten sånn at det kilte og kriblet i de. Merkelig følelse altså! 

Vi hadde veldig flaks med at det var solnedgang som man kunne se utover havet akkurat da vi var der, så vi nøt virkelig utsikten. Det er et eller annet med det å se ut mot havet når det er solnedgang som er beroligende og godt for sjelen altså! 

Jeg elsker jo badstuer så jeg ble liggende i 15 minutter i strekk den ene gangen, og hadde det ikke vært for at jeg begynte å bli tørst kunne jeg virkelig ha ligget der lengre. Jeg elsker jo varme, så det var helt fantastisk! Per Fredrik derimot, han koste seg i bassengene. Badstue var virkelig ikke noe for han. Hehe!

Er forresten Son Spa vi bodde på som hadde hele spaet!  

Etter noen timer med spa var jeg så avslappet i kroppen at jeg nesten holdt på å sovne under middagen. Haha, mer om det etterpå! 

17 kommentarer

Siste innlegg