Kaffekopp samlingen min!

Etter at jeg fikk kaffemaskin til jul har jeg fått helt dilla på kaffekopper. Aner ikke hvor mange jeg har handlet siden jul, men det er en god del for å si det sånn! Hver gang jeg ser en kaffekopp som ser fin ut og som jeg liker, kjøper jeg den. Så det har blitt en god samling med kaffekopper.

La ut bilde på snapchat for en liten stund tilbake der jeg bare viste de i skapet, og da var det mange veldig som tok printscreen, og jeg fikk mange spørsmål om jeg kunne vise de ordentlig frem, så i dag fikk jeg endelig tatt bilder av alle koppene! 

Dette er favorittkoppene mine. De er fra et merke som heter “Krasilnikoff” og de med skrift og den med en cup cake fikk jeg av Per Fredrik da vi var i Østerrike i sommer. I vinter fant jeg den rosa og den grå koppen, og jeg bare måtte ha de! Elsker virkelig størrelsen, formen og designet til disse koppene!

Disse koppene er fra Green Gate og de kjøpte jeg da jeg var ute på shopping med Nora i vinter. Fant de på en bitteliten kaffebutikk i Bogstadveien, og jeg bare måtte ha de!

Koppen med katteansiktet er så søt og er en av mine favoritter. Den kjøpte jeg på en Disney butikk i sommer da Per Fredrik og jeg var i Roma. 

Koppen som er farget i sølv med asjett under, kjøpte jeg faktisk i går. Da jeg var på shopping med søsteren min i Drammen.

Bodum kopper er perfekt når man må ha med kaffen på farta De er virkelig et must når man ikke rekker å drikke kaffen før man drar hjemmefra!

Den blå koppen er bare så søt! Kjøpte den sammen med en god venninne som jobber som bloggansvarlig i Side2 da vi var på shopping på IKEA sammen. Da ble det matchende bestemor kopper. Hehe! 

Som dere kan se så har det blitt noen kopper.. Hehe! Men jeg elsker kaffekopper og jeg elsker å ha mange forskjellige å velge mellom. Alle har sin egen historie og sitt eget særtrekk. 

Har også kjøpt en god del teskjeer til kaffekoppene fra Krasilnikoff og Green gate. Etter at jeg kjøpte sånne teskjeer er det et must til kaffen. Får liksom ikke samme følelse av en stål teskje. Om dere skjønner? 

Så det var litt om kaffekoppene mine, fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilken du syntes var finest! 

16 kommentarer

Siste innlegg