Endelig ble ønsket mitt oppfylt!

I går kom endelig snøen til Sandefjord! Gjett om jeg er overlykkelig nå! I hele vinter har jeg ventet på at det skulle komme skikkelig mye snø, sånn at det går ann å gå på ski, og i går ble endelig ønsket oppfyllt! Som sikkert noen av dere vet, så elsker jeg å gå på ski i skogen. Det er så befriende, friskt og en fantastisk treningsmetode! 

Så det første jeg gjorde da jeg stod opp i dag var å sjekke skisporet.no for oversikt over løyper og hvor maskinene hadde preppet løypene klare. Etter litt leting fant jeg en løype som ligger rett utenfor Sandefjord sentrum, og etter litt hit og dit med bilen fant jeg endelig frem. Er jo ikke akkurat en verdensmester til å finne frem selv om jeg har GPS når jeg ikke vet 100% hvor jeg skulle. Hehe! 

Til slutt fant jeg endelig frem, og da var det bare å spenne på skiene, feste båndet til Chloe i reima på sekken, og skiii-e (haha, hva kaller man det?) avgårde! 

Chloe var så gira og elsket å være med på tur! Siden hun fortsatt er veldig liten og ikke har fått full voksenpels enda, hadde jeg med sekk som hun lå oppi for å slappe av og varme seg mens vi gikk. Jeg går jo i ganske fort tempo når jeg går, så da er det viktig å ta hensyn til den lille bærta. Gjett om hun koste seg hele tiden da! Når hun lå i sekken stakk hun hodet ut og fulgte helt med og syns det var så gøy! Hun klaget faktisk ikke en eneste gang, og prøvde ikke å komme seg ut av sekken heller. Det er jo helt fantastisk! 

Nå er det jo faktisk 2 år siden jeg har gått på ski sist, og jeg har virkelig savnet det! I fjor var det både dårlig føre, og jeg hadde begrenset med tid siden jeg pendlet så mye med Per Fredrik og vi var midt oppe i boligkjøp. Så det å endelig komme tilbake til skogen med skiene, var jo bare helt fantastisk!

Ble fort 45 minutter skitur, så det er jeg veldig fornøyd med! Tipper det blir litt mer etterhvert, men da kommer jeg nok til å legge inn litt spisepauser. Er viktig å ikke klikke helt og gå i 3 timer den første gangen man er tilbake i sporet. Da kan fort lysten bli borte! 


( er forresten Per Fredrik sin sekk)

 

Jeg var hjemme igjen allerede litt før 10:30. Det her var virkelig den beste måten å starte dagen på! Nå har jeg nettopp spist en god lunsj, dusjet og fikset meg, og snakket med banken. Jeg skal nemlig kjøpe bil! Nå skal Per Fredrik og jeg ut til flere forskjellige bilforhandlere, og forhåpentligvis finner jeg drømmebilen. Ønsk meg lykke til! (det trenger jeg, for jeg er såå kresen!). 

 

Husk å like facebooksiden min HER, for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg!

11 kommentarer

Siste innlegg