Min favoritt middag – På kun 10 minutter!

Den siste tiden har jeg hatt helt dilla på denne italiensk inspirerte matretten! Det er noe jeg fant på helt selv av ting jeg ville ha, men en god dose inspirasjon fra den italienske maten jeg spiste i Roma i sommer. Denne retten passer perfekt både som lunsj, men også som middag.

Er du over 18 år og er glad i vin, passer denne perfekt sammen med et glass rødvin! Ps; denne retten tar kun 10 minutter å lage og er helt uten kjøtt. 

Dette trenger du til 1 porsjon:

– 1 tomat 

– 1/2 plante basilikum

– 1/2 mozzarella ball

– 1-2 ss lettrømme

– 1 ts majones

– 70 gram pasta (ukokt)

– Balsamico krem

– Kok pastaen som anvist på pakken. Når den er ferdigkokt skyller du den i kaldt vann til den er kjølt ned.

– Kutt opp tomat, mozzarella og basilikum.

– Ha rømme, majones og halvparten av basilikum i en bolle og bland godt sammen. Ha i pastaen og bland igjen.

– Ha tomat, mozzarella og resten av basilikum i en ny bolle, og bland sammen. 

– Anrett pastaen på den ene siden av tallerken, og tomatblandingen på den andre. Hell litt balsamico krem over tomatblandingen.

Voilá! Så har du en kjapp, enkel og fantastisk god lunsj / middag! Test den gjerne ut selv, og fortell meg hva du syns om retten!
 

17 kommentarer

Siste innlegg