En ting jeg har helt dilla på!

Er det en ting jeg virkelig har helt dilla på, som jeg alltid må ha i huset, så er det krydderurter. Jeg må ha hele kjøkkenbenken full av de, hvis ikke føler jeg det blir helt kjipt og tomt. Det lukter jo så godt av de, i tillegg til at det gjør det enkelt å bruke i matlaging. Er jo så stress å måtte kjøpe inn hver gang jeg skal bruke krydderurter i maten, så da er det bedre å ha det lett tilgjengelig hele tiden.

Også skal jeg ikke stikke under en stol at det ser så fint ut når kjøkkenbenken er pyntet opp med alt fra sitronmelisse til koriander og basilikum til mynte. Da stiger virkelig motivasjonen til å lage litt ekstra god mat! 

Mens vi var på Gran Canaria døde egentlig alt av urter vi hadde på kjøkkenbenken. Så når vaskehjelpene var her i går for å shine opp huset, stakk jeg innom matbutikken og handlet inn masse krydderurter, og det ble en god del urter for å si det sånn. Hehe! 

Haha, må nesten le litt av de sitronmelissene her. Nå vet ikke jeg helt hva som har skjedd med de, men skulle trodd at de hadde tatt steroider eller noe? For de er jo gigantisk og mye kraftigere enn vanlige! 

Nå skal jeg gå og lage meg en skikkelig frisk juice med masse mynte og sitronmelisse i. Ah, det blir godt det! 

 

Siste innlegg