Godteri på en mandag??

I dag fikk jeg et søtsug ut av en annen verden. Altså, jeg tror det er en sånn ting som skjer med oss jenter en eller annen gang i måneden, og i dag var virkelig min dag.

Så mens jeg gikk rundt på Meny for å prøve og finne en sunn middag, havnet plutselig masse ost, kjeks, sjokoladetrøfler og frukt i handlekurven min. Aner ikke hvor det kom fra altså. *lover* 

Siden Per Fredrik streamer i hele kveld, valgte jeg like så greit å kjøre en skikkelig me-time kveld. Med en film som jeg vedder på at kjæresten aldri ville sett på. Han liker filmer som faktisk kunne vunnet en Oscar. Jeg derimot, jeg liker litt mer college frat party filmer. Haha!

Hangover filmene er noe av det morsomste jeg vet! Så da fant jeg frem “Dirty Grandpa” og lo meg virkelig halvt ihjel! Den filmes må dere se! Den er så morsom! 


 

Siden Per Fredrik skal streame enda mer, kjører jeg full jentekveld sammen med lille Chloe. Så nå blir det enda mer tv titting! Ville bare stikke innom her og si hei til dere først! Nå tror jeg det blir litt “Botched” på TV2Sumo. Har dere forresten sett det før? Det programmet er så fascinerende! Handler om 2 plastiske kirurger som operer mennesker som har tatt plastisk kirurgi hvor de har ødelagt utseendet totalt! 

Uansett, håper dere får en fin kveld, og at dere ikke har hatt en for seig start på uken!

21 kommentarer

Siste innlegg