Derfor elsker jeg å stå opp tidlig! + Antrekk!

God lørdagsmorgen! I dag spratt jeg opp av senga 07:15 og var så klar for en ny dag! Jeg elsker å stå opp tidlig, for da rekker jeg å gjøre så mye i løpet av dagen. Så selv om det er helg, står jeg alltid opp tidlig. Det syns jeg er så deilig!

Nå har jeg nettopp sminket meg, fikset håret, kledd på meg, og tatt litt antrekksbilder for dere. Prøver å bli litt flinkere til å ta antrekksbilder når jeg skal ut, så i dag husket jeg på det! Å stå ute og ta bilder er altfor kaldt nå! I tillegg til at lyset er ganske blæh. Men, hey! Inne er jo en start, eller hva?

Veske – HER  /  Sko – HER  /  Bukse – Noisy May  /  Genser og vest – H&M

Forresten dere. Se den sykeste soloppgangen jeg stod opp til i dag! Altså, er det rart jeg elsker å stå opp tidlig? Rosa himmel, yes please!

Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre til Drammen. Skal på litt shopping sammen med en god venninne, Trine. Jeg har en hel haug ting som jeg vil prøve å få tak i av klær. Så vi får krysse fingrene for at jeg har hellet med meg. Hehe! 

 

PS; Følg meg gjerne på snapchat (stinablogg) for å få med deg øyeblikk av hverdagen, som ikke kommer på bloggen! + se når jeg legger ut nye blogginnlegg!

16 kommentarer

Siste innlegg