3 Ting jeg gjør for å unngå kviser

// annonse

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg gjør for å hode huden min fin. Den er jo ingen hemmelighet at jeg bruker mye sminke, og det kan fort huden bli tørr og kvisete av. I tillegg har jeg slitt ganske mye med kviser siden jeg var 16-17 år.

De siste månedene har huden min blitt mye finere! Og nå skal jeg avsløre hvordan jeg har fått det til.

Vann – Det er så viktig å alltid holde huden hydrert. Spesielt for meg som drikker mye kaffe, som gjør kroppen dehydrert, er det ekstra viktig å passe på vanninntaket. Jeg pleier å måle opp sånn at jeg får i meg minst 2,5 liter vann jevnt utover dagen. Dette gjør så utrolig stor forskjell på huden.

Hygiene – Jeg er alltid supernøye med å rense huden både morgen og kveld. Da får jeg vekk alt av sminke, døde hudceller osv. Jeg passer også på å vaske sminkekostene og skifte på putetrekket ofte. 

Kosttilskuddet skinrepair – At skjønnhet kommer innenfra er ingen hemmelig. Derfor har jeg hatt stort utbytte av å bruke kosttilskuddet “Skinrepair”. Det har virkelig gjort at jeg har mye mindre kviser, i tillegg til at huden min ikke er noe tørr. Nå som det er vinter blir vanligvis huden min supertørr, men i år har jeg ikke slitt med det, og det er jeg helt sikker på at er fordi jeg har brukt Skinrepair.

Før kunne jeg også ha supermange kviser i ansiktet, som ikke bare var vonde, men heller ikke var så fine at det gjorde noe. Vel, nå er det en helt annen sak. Nå har jeg kun noen få som er bittesmå igjen. Det er så deilig det! 

Skinrepair inneholder kollagen som gjør at huden blir mer smidig og balanserer fuktighetsnivået. Kosttilskuddet inneholder også sink, vitamin A, vitamin C, granateple, og tomatekstrakt. Alt dette bidrar til å normalisere huden. 

Jeg er absolutt ikke den eneste som har blitt helt hekta på dette kosttilskuddet. Både Sophie Elise, Stine Skoli (speiltvillingene), Julianne Nygård (pilotfrue) og Isabell Raad. bruker også dette kosttilskuddet. I tillegg til tusenvis av andre nordmenn. 

Nå kan du teste ut dette produktet og få hele 40% rabatt, så nå koster det kun 149,- kr hvis du bestiller via denne linken. Da får du 60 tabletter, som er nok til 30 dager. Dette er jo genialt om du vil teste for å se om produktet fungerer. Det er heller ingen binding, så om du mot formodning ikke skulle like produktet, trenger du ikke kjøpe flere pakker. 

PS; Sjekk gjerne ut Skinrepair på facebook for å lese enda mer om produktet! 

Håper du fikk noen gode hudtips, om det er noe du lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet! 💕

 

34 kommentarer

Siste innlegg