Å møtes igjen etter 10 år

I romjulen var jeg på reunion med de jeg gikk på barneskolen med, og jeg kom nettopp på at jeg har helt glemt å blogge om det! Jeg var jo som sagt på reunion med barneskolen. Det var veldig rart, men også gøy å se igjen alle! De fleste hadde jeg faktisk ikke sett siden jeg gikk ut av ungdomsskolen. Da jeg begynte på videregående gikk jeg på en helt annen skole enn de fleste gjorde, og som var et stykke unna Hokksund.

Jeg fikk nye venner i Drammen og Oslo, så da ble det til at jeg ikke lengre var i Hokksund. Så derfor “sjekket” jeg egentlig litt ut av Hokksund miljøet da jeg var 16-17 år. Rart å tenke på egentlig.. Men det var jo sånn det ble! Den personen som jeg har holdt litt kontakt med er jo Pia, som var min barndomsvenninne. Vi var bestevenner fra vi kunne gå til vi begynte på videregående. Så ganske mange år! Men hun var det jo over 3 år siden sist jeg hadde sett. Haha! Så vi har ikke akkurat hatt ekstremt mye kontakt!

Vi begynte kvelden hos Pia, hvor bare vi to skravla og catchet up igjen etter alle disse årene. Jeg har vel ikke vært hjemme hos Pia på sikkert 7-10 år, så jeg kjente meg nesten ikke igjen da jeg gikk inn døra. De hadde gjort om så mye på huset, og det hadde blitt så fint! 

 

Deretter tok vi turen hjem til Thomas, hvor vi var en gjeng på rundt 15 stykker. Det ble en kveld med veldig mye mimring. Vi hørte på sanger som var populære på barne- og ungdomsskolen, vi snakket om alle rampestrekene vi gjorde på skolen, og hvor teite vi syntes at noen av lærerne var. Haha! Vi spiste pizza, de fleste drakk, siden jeg kjørte bil ble det 2,5 liter Redbull på meg. Noe som ikke er å anbefale forresten. Ble så groggy dagen derpå av det! 1 liter holder i massevis. Haha! 


Ellen og Alex


Frode, Joachim, Marie og Even


Thomas og Eirin
 

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld! Det var jo rart å se hvor voksne alle hadde blitt. Men herregud så koselig og gøy det var å være med alle igjen! Håper ikke det blir 10 år til neste gang. Hehe! 

16 kommentarer

Siste innlegg