En fantastisk nyttårsfeiring!

Wow, tenk at vi er i 2017!? Jeg syns det er så rart å tenke på at vi har startet et nytt år. Året som har gått har vært helt fantastisk! Jeg har opplevd, lært og gjort så mye! Merker det kommer til å bli vanskelig å toppe året som har gått. Men det skal jeg klare!

Nå er jeg helt klar for å sette meg ned og skrive videre på nyttårsforsettene, og sette meg noen skikkelige mål for året. Jeg gidder aldri å håpe på det beste, når det kommer til et nytt år. Jeg vil heller jobbe for det beste! 

I går fikk vi en skikkelig fin avslutning på året som har gått. Vi feiret hjemme hos oss, med venninnene mine og venner av Per Fredrik. Så vi ble en god gjeng på rundt 10 stykker. Det ble fantastisk god kalkunmiddag som Per Fredrik og Marius hadde lagd, masse drikkeleker, og mye moro! 


Marita  Camilla – Mina – Marius – Daniel

Vi spilte blant annet et drikkespill som heter “Charades” der man skal mime et dyr, prøve å forklare hvem en skuespiller er eller noe helt annet. Når man hadde fått x antall riktige, kunne man dele ut antall slurker med alkohol til de man ville, avhengig av hvor mange riktige man fikk. Så det ble god stemning for å si det sånn. Hehe! 

Rett før midnatt gikk vi ut på verandaen for å se på alle rakettene, tenne noen raketter selv, også ble det selvfølgelig stjerneskudd på oss jentene! For ikke å snakke om nyttårskysset med gutten min! 

Trine – Marita – Camilla – meg – Mina 

Elsker at Trine er så i farta at man bare ser et blurry menneske! Den jenta der altså, hun er det fantastisk fart i! 


 

Så alt i alt ble det en helt fantastisk feiring med gode venner! Jeg syns det er så viktig at vi alle går inn i året på en god måte. Feire med venner eller familie, og bare ha det fantastisk! Håper alle dere fikk en helt fantastisk feiring, og jeg ønsker dere alle et godt nytt år! 

9 kommentarer

Siste innlegg