Bursdagsfeiring og vinsmaking!

I går hadde kjæresten min bursdag, og jeg stilte istand full vinkveld som bursdagsgave til han. Per Fredrik har jo hatt helt dilla på rødvin så lenge jeg har kjent han, fordi han jobbet mye i Italia med en film han har hovedrolle i, og da ble han introdusert for den italienske vinkulturen.

Vi har jo lenge hatt lyst til å dra på vinsmaking, men man vet liksom aldri hva man ender opp med når man drar på slike ting. Så derfor kjøpte jeg heller inn 6 forskjellige italienske viner, masse oster, kjekser og sjokoladetrøfler, og lagde en skikkelig vinkveld her hjemme! Og han ble så glad for gaven! Så det var veldig gøy! 
 

Favorittvinen vår ble uten tvil den som er rød og ligger i eske. Den hadde veldig mye smak, og var så spennende! Så om du er glad i rødvin, og er over 18 år bør du teste ut den!

Sjokoladetrøflene jeg hadde kjøpt var også til å dø for. Jeg er ekstremt glad i sjokolade, og jeg tror faktisk dette er den beste sjokoladen jeg noensinne har smakt. Altså!! Herregud så gode de var! Kjøpte de forresten på Meny. 

Så alt i alt ble det en veldig koselig kveld og bursdagsfeiring av gutten min. Eller, kanskje jeg skal skrive mannen min? Han er jo 30 år nå. Hehe! Nei, fortsetter å kalle han for gutten min jeg. Hihi! 

Tusen takk for alle god bedringskommentarer i går, dere er så gode! Feberen er fortsatt ganske heftig på dagen, så har ikke orket å jobbe så mye i dag. Så derfor jeg ikke har rukket å svare på kommentarer. Men skal gjøre det så fort jeg føler meg litt bedre! 
 

13 kommentarer

Siste innlegg