Bli klar for jul + nyttårsfeiring med disse smykkene! + Julegavetips!

// annonse

I dag skal jeg i samarbeid med Glitter vise dere noen utrolig flotte smykker som er perfekt å gi bort i julegave til en venninne, søster, mor (eller bare deg selv, hihi). Det er jo så hyggelig å gi noen skikkelig fine smykker i gave. Glitter har jo et enormt stort utvalg av smykker så de har noe for alle smaker! 

Nå er jo både julaften og nyttårsaften rett rundt hjørnet, og det er virkelig noen gode anledninger til å pynte seg litt ekstra. La deg inspirere av disse smykkene! Link til hver av smykkene finner du under hvert bilde. Alle smykkene kan også kjøpes i Glitter butikker. 

Som en ekstra bonus, har jeg en rabattkode til dere! Frem til midnatt på torsdag (22.12) kan du få 30% rabatt ved å bruke koden “stina30”. Koden er gyldig både på online og i alle Glitter sine butikker rundt i landet. 

Øredobber i gull finner du HER (finnes også i sølv).

Strassøredobber finner du HER

Nydelige smykker i sterling silver! Ring finner du HER, kjede finner du HER og øredobber finner du HER

Denne smykkeboksen er bare så fin og genial! Her får du oppbevart smykkene så de ikke roter seg sammen. Siden alle smykkene ligger pent fremme i boksen, er det mye lettere å finne hva du skal ha på deg. Jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i smykker som floker seg sammen, og som gjør det umulig å finne det smykket man skal bruke. Vel, det slipper du her! Her ligger alt fint og organisert! Smykkeboksen finner du HER

Håper du fant noe du likte! Husk å bruke rabattkoden “stina30” for 30% rabatt i alle Glitter butikker og på nett. 

14 kommentarer

Siste innlegg