How to: Julefrisyre på under 5 minutter!

Nå er jeg tilbake fra en skikkelig handlerunde! Først var jeg på Hvaltorvet for å handle inn siste rest av julegaver sammen med Rebecca. Så nå er jeg offisielt ferdig med å handle inn julegaver for i år. Ah, det er deilig det! Da er det én ting jeg kan krysse av på den lange to-do listen min. Etter vi hadde gått rundt og sett på sikkert 100 ting til oss selv også, altså, litt må man ha til seg selv vel? Endte jeg opp med litt småstæsj til meg selv, blant annet en veldig søt kakeboks. Tenkte å lage litt pepperkaker før jul, om jeg rekker!

Etter julegaveshopping dro jeg rett videre til en malebutikk, men med min flaks stengte de bokstavelig talt 1 minutt før jeg kom dit. Så da fikk jeg ikke tak i maling i dag heller.. Ah, er så typisk! Skjønner ikke hvorfor butikker skal stenge så tidlig. På lørdag stengte de 15 liksom.. Altså. Men men, fikk i alle fall tak i en ny treningsmatte til treningsrommet, så det var stor bonus! 

Men herregud, nå har jeg skravlet mye her. Hadde så mye jeg ville snakke om! Som jeg lovte dere tidligere i dag; en liten hårtutorial som passer perfekt til juleselskaper. Denne frisyren er jo så fin, også er den veldig enkel. Veldig kjekt når det går i 100 på julaften, og man vil bli fort fin og ferdig!

 

❤️ Så, til denne frisyren kan du ha hva slags tekstur du selv ønsker. Selv gikk jeg for rett hår, med litt krøller nederst. Men her velger du selv hva du vil ha!

❤️ Begynn med å ta ut en liten seksjon forrest ved hårskillen. Del den i 3 og flett en dutchbraid bakover. Ta med deg nytt hår inn i fletten, når du går bakover. 

❤️ Fest med en klype når du kommer til bakhodet. 

❤️ Gjenta samme fletten på andre siden av hodet. 

🎄 Kjolen jeg bruker er dessverre utsolgt, men du finner lignende HER  🎄

❤️ Sett de to flettene sammen i en gummistrikk. (slike strikker finner du blant annet på Glitter) 

❤️ Flett den nesten ned til bunnen, og fest med en ny gummistrikk. 

❤️ Bruk et rødt silkebånd til å lage en sløyfe rundt øverste del av fletten, for en skikkelig fin juleflette! 

Håper du syns frisyren var fin, og du får lyst til å teste den ut! 🎄🎁❤️

28 kommentarer

Siste innlegg