Julegavetips! – Dette bruker jeg til håret mitt!

// annonse

I dag tenkte jeg å gi dere et veldig bra julegavetips! Veldig mange av dere spør meg om hvilke produkter jeg bruker i håret mitt, og hvilke jeg kan anbefale. Jeg har tidligere snakket om hvor viktig det er å bruke en god shampo / balsam / hårkur som ikke inneholder silikon. Men som inneholder pleiende ingredienser, som faktisk bygger opp håret og gjør det sterkere og mer glansfullt, produktene jeg skal snakke om i dag gjør akkurat sistnevnte!

Mange av dere har vel kanskje hørt om Moroccanoil før? De revolusjonerte hårpleiemarkedet for en del år tilbake, da den lanserte Moroccanoil treatment oljen sin. Jeg har brukt denne oljen i gud vet hvor mange år, og jeg elsker den! Men Moroccanoil har ikke bare olje, de har en hel serie med produkter som du kan bruke på håret for å få mykt, glansfullt og sunt hår. 

Nå har de nettopp lansert en serie som heter “Hydration” som virkelig hydrerer håret, og som er helt perfekt på vinteren, da håret fort kan bli veldig tørt. Selv har jeg testet ut denne serien, og jeg må bare si wow. Håret mitt ble mykt som silke allerede etter første vask! Så det er det jo helt amazing! (se hele serien HER)

Nå har Moroccanoil laget en egen gavepakke, som er helt perfekt å gi til en venninne, mor eller søster til jul (eller til deg selv, hehe!). Her får man shampo, balsam og treatment oljen. Så her får man rett og slett en skikkelig god pakke med pleiende hårprodukter. (mer info om gavepakken her)

I “Hydration” kolleksjonen finner du også flere produkter. Blant annet fuktighetskrem til håret, som man fordeler i våret når håret er håndkletørt. Den pleier og gir masse fuktighet, så håret blir ekstra glansfullt! I tillegg til at den fjerner frizz.

I serien finner du også en veldig god hårkur. Som jeg virkelig anbefaler! Bruk den en gang i uken for å gi håret masse ekstra pleie og fuktighet! 

Sjekk gjerne ut Moroccanoil på facebook for å få med deg alle nyheter!

20 kommentarer

Siste innlegg