Cæsar salat på under 10 min – Perfekt til middag!

Min favoritt salat er nok definitivt cæsar salat. Det er en salat som er spekket med godbiter, i tillegg til at den har mye kylling, som igjen gir mye proteiner. Altså, til tross for dressingen så er den veldig sunn!

Lag den gjerne ferdig om morgenen og ta den med på jobben, for en skikkelig god lunsj! Bare husk å blande inn krutongene rett før den skal spises. Eller så kan du gjerne også ta den til middag, den metter mer enn nok til middagsmat!

Dette trenger du:

– 1 hjertesalat

– 1 håndfull krutonger (disse får du kjøpt i salatbarer)

– Litt revet parmesan

– 2/3 kyllingfilet

– 2 striper bacon

– 2 ss cæsar dressing

Slik gjør du:

– Skjær kyllingfileten opp i små skiver. Stek disse på middels varme til de er gjennomstekte. Pass på å ikke ha for høy varme, for da får du tykk stekeskorpe, og det er ikke godt!

– Stek baconet

– Skyll og rens hjertesalaten. Skjær den opp i biter.

– Bland salat, revet parmesan, dressing og krutonger. 

– Når baconet er ferdig stekt deler du det opp i mindre biter. 

– Bland baconet og kyllingen inn i salaten. 

Dander det i en bolle, og nyt en fantastisk god cæsar salat, som kun tok 10 minutter å lage!


 

Håper det smaker!

8 kommentarer
  1. I spørsmålsinnlegget ditt hsr du på en veldig fin pels, skjerf/stola hvor får man kjøpt den? Vennlig Hilsen Ullabella

  2. Synes det blir helt feil av deg å skrive “2ss cæsar dressing” og “2skiver bacon”. Det er ingen fasit på hvor mye av en ting du skal ha oppi en rett. Det holder mer en nok å bare si feks “bacon, cæsar dressing”. Det kan skape et vanvittig press for noen. Skal ikke være slik at noen tenker at det du beskriver her oppe skal være et “vanlig” måltid. For dette er ikke særlig mye mat;-)
   Dette har jeg reagert på flere ganger.

  3. Hei, du kan faktisk lage egne krutonger også! Blir kjempe gode
   Jeg bruker å skjære brød i terninger, uten skropa selvfølgelig, også steke dem på middels varme med litt rapsolje og den blandingen av krydder jeg selv liker 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg