Du vet det er jul når..

.. rumpa har vokst seg ut av buksa. Om jeg kanskje har kost meg med litt ekstra mat den siste tiden? Tja, skal ikke se bort ifra det!

Visste ikke om jeg skulle le eller grine når jeg såvidt fikk på meg buksa for rumpa var for stor. Men pytt pytt! Det er jo bare kropp! Og jeg har helt ærlig ingenting imot å få litt større rumpe. Hah!

Fikk heldigvis buksa på til slutt! Nå er det ut på middag med gutten min!

21 kommentarer
  1. Eeeeh. Du har forandret deg Stina, på mange måter. Kjipt at du har behov for å legge ut ting som dette og late som om du snakker om at du har spist for mye til jul, da du indirekte prøver å vise at du er stolt over rumpen din. Du er søt, liten og petite, alltid vært og kommer alltid til å være.

  2. ane, tenk deg om litt før du slenger dritt. hvordan kan du vite at det er fake? og om det var, ikke gidd å slenge dritt etter folk! du vet aldri hvordan den personen takler det.

  3. Kjenner meg igjen i den altså. Nå er jeg gravid da å får ikke på meg noe annet enn tights å store gensere, men kjenner til problemet fra før graviditeten, men vi jenter klarer å få de på oss til slutt med litt jobbing å retting på sminke etterpå fordi man blir svett av å krangle med buksen 😛
   Kos deg masse sammen med Per Fredrik 🙂

  4. Hahaha! Bare fint å få litt mer rumpe, vel? ;D
   Uansett, jeg likte outfiten veldig godt, du er så pen :-)❤️

  5. Ikke vær negativ hele tiden, vær jovial. Hva hadde du tenkt om meg når jeg foreksempel hadde sakt at du er rar og har stor rompe🙄 Hadde ikke vært noe gøy tipper jeg,så tenk dere to ganger om før dere slenger drit. Har dere virkelig tenkt på Stina som sitter og leser dette vær eneste dag.
   Jeg sier det bare Stina du er DRIT tøff.✌️️🙈😛💪🏻

  6. Har du bare lagt på deg på rumpen altså ?:o heldig ! Hvordan er det foresten med treningen for tiden? Før hadde du mye trenings innlegg. Savner det:/

  7. de som skriver hat til deg er dumme som poteter! du er alt positivt å ingenting negativt. Sjukt fin kropp har du også!!! ilu

  8. Ingenting er gale med litt rumpe. Er ikke det tynneste menneske, men er fornøyd med meg selv uansett og aksepterer at jeg ikke er en størrelse xs.
   Synes du er fin jeg og hva så om du legger på deg litt? Er ikke farlig å med litt fett på kroppen så lenge du vet hva du putter i deg i tillegg til å trene litt av og til 😊
   Drit i de teite kommentarene. Du ser bra ut 💖💖

  9. Hei. Nice outfit. Hvor er badedrakt toppen fra eller hva det er man kaller det ? Den var stilig 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg