6 Kjoler til julebordet fra Nelly!

// reklamelinker

Gjett hvilken dag det er i dag? Cyber Monday! Jeg er så stoked nå! Nå er det massevis av fantastiske tilbud rundt på nettet, og Nelly som er min favoritt klesbutikk på nettet har masse salg! Siden vi nærmer oss julebordsesongen, julaften og alle andre anledninger som er rundt julen, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere! 

Så derfor har jeg plukket ut 6 forskjellige kjoler som passer disse anledningene. Man kan jo selvfølgelig bare se på bildene på Nelly om hvordan klærne ser ut, men som jeg fikk en kommentar på, og som jeg er enig i, så er det mye lettere og bedre å se hvordan klærne faktisk ser ut i “virkeligheten”. Har forresten alle kjolene i XS, om noen skulle lure!

Nelly har masse rabatter som gjelder frem til 23:59 i kveld. Kjøper du for over 500,- får du 15% rabatt, kjøper du for over 1000,- får du 20% rabatt, og om du handler for over 1500,- får du 25% rabatt. Bare husk å bruke koden “CMDEAL” når du kommer til kassen! Stor tommel opp for rabatter! 

Denne kjolen er veldig fin og passer til alle festlige anledninger. I tillegg har den en åpen rygg som gjør den ekstra fin! 

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen får meg virkelig til å føle meg som en gudinne! Altså, har dere sett en så fin kjole? Siden den er svart så passer den perfekt til alle festlige anledninger!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen passer perfekt nå i julen siden den er litt mørk rød. Den er ikke superpyntet, så om du skal på byen eller et julebord der det kanskje ikke er super pyntet, er den perfekt! Den er også perfekt til deg som liker å pynte deg, men ikke gå all out! PS; den er litt liten i størrelsen. Så anbefaler dere å gå opp en strl.

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen er så fin! Den er pyntet, samtidig som den er lårkort, så den passer perfekt til festanledninger. Ta den på deg på julebordet eller til nyttår!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Her snakker vi gudinne kjole igjen! Denne ser bare så fabulous ut! Perfekt til både julaften og nyttårsfeiringen! 

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen er bare så lekker, og skikkelig partygirl! Perfekt til julebordet!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER


 

Hvilken kjole likte du best?

34 kommentarer

Siste innlegg