Ryktet går..

I går hadde jeg besøk av venninnegjengen min fra Drammen! Det er jo altfor lenge siden vi har vært samlet alle sammen, så da inviterte jeg alle hit for en skikkelig jentekveld! Vi har jo vært gode venninner siden vi gikk 3. året på vgs, så det begynner å bli noen år som vi har vært en liten gjeng sammen! 

meg – Camilla – Marita – Trine – Victoria

 

Vi bestemte oss for å ha tacokveld, så første vi gjorde var å dra på matbutikken sammen, og handle inn haugevis med taco og sikkert 15 forskjellige potetgullposer. Aner ikke hvor lang tid vi brukte på å bestemme oss for hvilket potetgull vi skulle gå for, så til slutt gikk vi for alle. Haha!

Det ble mildt sagt mer enn nok taco! 

Noe som er sååå typisk når man skal lage seg taco er å ta på altfor mye på lefsa. Her gikk Trine på en skikkelig bom for å si det sånn! 

“Ta begge lefsene sammen kanskje?”

“Dette går jo ikke!”

“Hey hey, endelig!”

Det er så morsomt når man skal ta bilder med kamera og selvutløser. For halvparten av gangene på gruppebilder, er ikke noen klare. Jeg var fullt opptatt med å følge med på Chloe, Marita prøvde å leke plante, Trine og Camilla gjorde gud veit hva, og hvor var Victoria??

Og til slutt får man endelig et blinkskudd, der i alle fall halvparten av gjengen er med i bildet! Haha! 

Så som dere kan se ble det en veldig morsom og koselig kveld i går! Vi spilte “ryktet går” og “charades” til langt på kveld. Jeg hadde aldri spilt ryktet går før, men herregud så morsomt det var! Det er jo et spill der man har hver sin blokk, også får man et ord man skal tegne, også skal nestemann gjette hva du tegnet, også går det sånn i en runde. Jeg tapte så det sang! Jeg er helt utrolig latterlig dårlig til å tegne, og klarer aldri å gjette på tegninger heller. Haha! Men gøy var det da! 

 

7 kommentarer

Siste innlegg