En innrømmelse

// reklamelinker

Phew, endelig får jeg oppdatert dere! Denne dagen har virkelig bare sust avgårde! I går filmet jeg inn en video til YouTubekanalen min, og brukte typ 4-5 timer på filming og på å redigere deler av den. Så da jeg fortsatte å redigere den i dag tenkte jeg at det skulle gå så fort, og at jeg skulle bli ferdig til 11:00. Vel, der tok jeg feil. Kl 15:30 var jeg ferdig. Altså, whaaat! Men heldigvis er den en video det var veldig gøy å jobbe med, så det gjorde meg ingenting!

Genser HER  /  Bukse – WOW  /  SkoHER  /  VeskeHER

Bortsett fra at da jeg endelig skulle ut for å ta bilder av dagens antrekk var selvfølgelig dagslyset borte,så da måtte jeg ta noen selfies inne, før jeg dro ut med Per Fredrik for å spise en litt sen lunsj. Vi har vært ute og spist sen lunsj to dager på rad nå.

I går var vi på en gresk restaurant som jeg virkelig likte. Gresk mat er jo så godt, og de var skikkelig flinke, så der skal jeg nok få med Per Fredrik flere ganger! I dag testet vi ut et annet sted som var litt mer sånn alt-mulig restaurant med masse forskjellig mat, så det ble veldig spennende det også!

Haha, jeg må innrømme en liten ting da. Jeg er en liten gambler når det kommer til Flax lodd. Jeg kjøpte et flakslodd på fredag, som jeg vant typ 75,- på, og når jeg vinner noe må jeg alltid kjøpe nye lodd til jeg ikke vinner lengre. Så siden fredag har jeg holdt på å kjøpe nye lodd. Tror vel jeg har kjøpt 15-20 lodd siden da. Av en eller annen grunn vinner jeg alltid masse små summer på Flax lodd.

Husker når jeg var hjemme hos mamma og pappa for en god stund siden, og gikk ut og inn av butikken sånn 8 ganger for å kjøpe nye, og bytte inn de jeg vant på. Helt merkelig! Kunne jeg ikke heller vunnet en million da? Det hadde vært så gøy! Da hadde jeg dratt rett til New York på shopping. Ah, tenk så magisk det er rett før jul da! Okey, nå drømmer jeg meg skikkelig bort her. Men litt hverdagsdrømming må da være lov?


 

Har du vunnet noe på flaxlodd eller gambling før?

 

22 kommentarer

Siste innlegg