Nye klær fra Nelly!

// reklamelinker

I går fikk jeg en veldig stor pakke levert på døren, med masse nytt fra Nelly. Som sikkert veldig mange av dere vet, så er elsker jeg å shoppe på Nelly! De har alltid så mye fint å velge mellom, klærne er rimelige, frakten er rask, klærne er like som på bildene på nettsiden, og jeg blir alltid fornøyd med det jeg klikker hjem!

I går fikk jeg som sagt en veldig stor pakke, med 10 nye produkter, som jeg gleder meg veldig til å se vise dere! Linker til produktene er under hvert bilde.
 

 

Utrolig søt kjole, eller hva?


Kjole

 


Genser / Bukse


Genser  /  Sko

 

Disse skoene er bare så fine! Style de med en baggy genser og en svart tights, og de er perfekte til hverdags på høst / vinter. Eller kombiner de med en kjole, og bruk de til fest!


Sko 

 

Denne kjolen følte jeg virkelig at satt som et skudd! Fordi de er veldig basic i fargen er det veldig lett å bruke den til hverdags, og styler du den opp er den perfekt til fest!


Kjole  /  Sko


Sko

 

Denne ullgenseren er bare helt fantastisk! Den er egentlig en del lengre, men siden jeg er ganske lav, dyttet jeg litt av den ned i buksa, så den ble kortere, og fikk en kul look. Perfekt til hverdags, spesielt på kalde dager! 

Buksen er bare så kul! Denne er en litt baggy skinnbukse, og jeg elsker den! Tidligere når jeg har kjøpt skinnbukser har de sittet som pølseskinn, og nærmest føltes ut som en tvangstrøye. Men denne er kul og comfy. Perfekt!


Genser  /  Bukse  /  Sko

 

De perfekte vinterbootsene som passer perfekt til hverdags. De har bittelitt hæl, så man ser litt ekstra fresh ut! 


Sko


Genser  /  Bukse
 

 

Fant du noe du likte?

 

40 kommentarer

Siste innlegg