Ny hårfarge!

// hår fra luxushair er sponset

Endelig ser jeg mer ut som meg selv igjen! Nå har jeg nettopp farget håret mitt, og jeg ser endelig ikke ut som en gulrot. Nå gleder jeg meg veldig til å se om faktisk fargen holder seg, eller om den sklir ut. Men siden det er hjemmefarging, har jeg virkelig troa på at fargen holder seg. Selv om det sikkert kommer til å bli bittelitt lysere etter et par vask. Men så lenge jeg ikke blir gulrot igjen, er jeg fornøyd. Haha! 

Som dere ser er fargen ganske mørk. Men den er ikke svart. Den er liksom så mørk brun som det på en måte går ann. Og noe som jeg virkelig jublet over, er at jeg kler rosa igjen! Varmt brun hår + rosa = superkræsj. Og jeg har virkelig ikke kledd å bruke rosa mens håret mitt har vært så gyllent, i tillegg til at fargen i ansiktet mitt har vært helt rar. Så nå er jeg overlykkelig. Okey, kanskje litt vel overfladisk ting å bli så glad over. Men shit au. Jeg kan være så ærlig å innrømme at jeg liker overfladiske ting!

Nå skal jeg straks kjøre opp til Åmot for å hente nytt hår hos Luxushair. Siden håret mitt er mørkere nå, må jeg ha mørkere tape extensions også. Deretter skal jeg videre i bursdagsfeiring til samboeren til storesøsteren min. Før jeg drar videre til tante for å ta B12 sprøyte. Har virkelig gått på tomgang de siste dagene, og kjenner jeg trenger en ny en! Deretter skal jeg til Susanne for å sette på det nye håret. Haha, litt av en rundtur! Chloe skal være med, så det blir ekstra koselig! 

23 kommentarer

Siste innlegg