Ubegripelig

At en mann som er rasist, ikke tror på global oppvarming og ikke eier respekt for kvinner, kan bli valgt ut til å være en av verdens mektigste mennesker forstår jeg ikke. Det er faktisk helt ubegripelig. Jeg var nesten helt sikker på at Hillary Clinton kom til å vinne valget i USA. Frem til for et par dager siden da Trump begynte å ta henne igjen. Da skjønte jeg det nesten allerede da, hva som kom til å skje.

At folket i USA kan velge en slik mann er helt på trynet. For 8 år siden ble Obama valgt ut som president. Den første svarte presidenten i USA, og endelig var USA på vei mot å ta smartere valg. Derfor var jeg lenge sikker på at de kom til å velge Hillary. Endelig en kvinne som hadde jobbet med politikk lenge, og som har peiling på hva hun driver med. En kvinne som virkelig kunne fått USA på beina, og gjort mye fantastisk!

Men neida. USA valgte en idiot. USA tok 10 skritt i feil retning, og jeg grøsser bare tanken på hvordan fremtiden kommer til å bli. Når en mann ikke klarer å takle en twitterkonto; hvordan skal han takle å ha så mye makt over et land

 

36 kommentarer
  1. Trump er en idiot at e heilt forbausa over at nokken faktisk kan stemme PP en San jævla idiot❌❌❌❌🙅🏼🙅🏼🙅🏼🙅🏼

  2. Enig men han tar nok det mer seriøst når han blir president og han er ikke så ille og når kommer videoen

  3. Kondolerer til USA pågrunn av dette. Er jo helt sykt at han vant dette! Håper de neste gang velger å ta en smartere beslutning enn dette.
   UFF!

  4. Ta ikke sorgene på forskudd. Obama er fremdeles president og har ikke sin siste president dag før den 19 januar neste år, så Trump vil ikke overta før den 20 januar. Men man kan jo ikke unngå og stille spørsmål til hva er det verste han kan finne på.

  5. Helt enig med deg Stina!💖 Hvordan kan folket i USA gjøre idioten Trump til president?! Helt uforståelig! Håper ikke det blir en tredje verdenskrig nå!🙄😫

  6. Tviler på at Hillary kunne gjort så sykt mye mer fantastisk, hun er ikke helt god hun heller. Og det at hun er kvinne, bør egentlig ikke ha så mye å si. Det er politikken og jobben som har noe å si. Man kan være feminist uten å være kvinne også.

  7. Tror du skal lese deg litt opp på hillary.. ja, trump er DUM, men hillary er smart, krigsglad, og skummel! Jeg er veldig fornøyd med valget, selvom trump sier mye dumt og gjør mye dumt. Han er nok den beste av de to verste.

  8. Heiet også på Hillary! Skjønner ikke at Trump hadde sjans engang!
   Jeg lurer på om du kan ha en ny girltalk snart?❤️

  9. Det er mange som glemmer å se på begges fortid når de velger ut hvem de skal heie på.
   Det er åpenlyst at Trump er en drittsekk, og han viser det så passe godt at hvem som helst ville kjent det igjen. Men Hillary er ikke veldig forskjellige fra dette! Hun er en korrupt snik, som også er en drittsekk, bare ikke like åpenlyst som Trump.
   Om USA skulle tenkt skikkelig, så hadde de gått for tredjevalget, Sanders. En som ikke har gjort noe skade mot USA gjennom hele sin tid i politikken, og en som virkelig kunne fått USA på rett spor igjen. Både Trump og Clinton fortjente like lite å vinne, for å gå i mot sitt egen land, samt resten av verden, er nettopp det en god president ikke skal gjøre, og nettopp det begge to ville gjort.
   Det blir selvfølgelig spennende å følge med på hva som kommer til å skje med USA, og deres forhold til resten av verden, der er jeg helt enig. Men før en velger side, og sier med så mye sikkerhet hvem som burde ha vunnet, må vi se på alt som har skjedd tidligere. Da ser vi at både Trump og Clinton har sittet med feil makt, fordi ingen av dem har klart å bruke den skikkelig. Om USAs første kvinnelige president hadde blitt valgt i dag, hadde ikke det gjort noe forskjell, fordi hun skaper et så dårlig bilde av hvordan kvinner er, og ville nok prøvd å bevise seg for alle andre menn som har rakket ned på henne siden mannen hennes satt i samme stol som Trump nå.
   Jeg har hatt god tro på en «tredje verdenskrig» helt siden jeg så hvem de to siste kandidatene var. Det jeg syntes var spennende var ikke hvem som kom til å bli USAs neste president, men heller hvem av drittsekkene som kom til å spre dritten sin utover resten av verden, i tillegg til sitt eget land 🙂
   Vet det ble mye gjentakelse her nå, men noe å tenke over likevel:)

  10. Skjønner ikke hvordan dette vil gå??? Enten vil det bli 3. verdenskrig pga han hele tiden sier stygt om andre folk, eller kommer jorden til å bli påvirket over den globale oppvarminga.
   USA hadde en bra president som tok hensyn til at jorden ikke kommer til å se ut sånn om mangen år sånn som han gjør nå, viss ikke vi gjør noe med det. I tillegg så diskriminerer han så mange mennesker uten at de kan noe for det, det han diskriminerer folk med. Hvordan kan verden ha en sånn leder viss han har noe stygt å si til halve verden??!!

  11. Why fuck Trump? Hadde Clinton blitt president, hadde det hvertfall blitt krig, hun ville ha krig mot Russland!! Ja, Donald Trump er sikkert som alle tror psykisk syk, men han er jo ikke det!! Han vil ha ut alle utlendingene, men han har bytta mening. Og den muren han vil bygge, alle tror det er pga han ikke vil ha noe med Mexico og gjøre men det er feil. Trump vil bare ikke ha narkotika inn i landet sitt, og det burde da alle skjønne? Han hadde stygt syn på damer ja, men d har ikke skjedd noe, så kanskje det ikke er så farlig og ha han som president? Alle trodde Putin, verdens mektigste mann, kom til og lage ett reint helvette men ingenting har skjedd, så tror ikke Trump kommer til og lage no 3.verdenskrig akuratt.

  12. Helg ening! Han diskriminerer fargede folk, kvinner , utviklingshemmede og muslimer. Skjønner ikke at folk står for det? Helt utrolig 🙁

  13. Trump er jo en dust??
   Han er imot kvinner, “gay marriage”, flyktninger..
   Folk skal jo få lov til å elske den man vil??
   #VoteForMichelleObama

  14. Media får trump til å virke verre enn det han egentlig er f.eks når han “gjorde narr av” en med funksjonshemming, noe han egentlig ikke gjorde i prinsippet. Han har godt forhold til Putin noe Hillary ikke har. Det hadde vært en stor sannsynlighet for at hun hadde forårsaket tredje verdenskrig. Vil heller ha amerikansk borgekrig enn tredje verdenskrig. Når det er sagt er ikke trump egna for å være president. Herregud bruke tid og ressurser på å bygge en vegg liksom lol.

  15. du burde kanskje lese deg litt mer inn i saken. hillary har ikke alt på sitt rene. Vil heller at en douche skal være president enn ei dame som er korrupt. Man velger ikke en president som er kvinne, kun basert på det faktum at hun er kvinne. Det er jo ganske tåpelig.

  16. Du er helt på villspor! Noe dere alle bloggere er, tydeligvis. La meg gi deg et litt annet blikk på hele valget, på clinton, og på trump!
   Først og fremst: Obama er den første, og hittil eneste presidenten i USAS historie som har tatt utrolig mange liv. Dette er fakta, det er beviste dokumenter, det er en realitet. Måten han går frem og erklærer USA i krig med masse land, og blander seg inn i det meste. Obama har tatt millioner av liv. Det er en katastrofe, og alle vet det. Dette får ikke vi norske statsborgere noe innblikk i, grunnet media som gir oss propaganda på et sølvfat. Trump er ikke en rasist, han er ikke en dårlig person, overhode. Nrk, Nordlys, VG og tv2nyhetene er ikke pålitelige kilder. INGEN media har under dette historiske valget stilt seg objektiv til et eneste lite gram.
   Folk som tidligere har jobbet tett rundt Clinton blir nå arrestert, og dømt til fengsel. FORDI de er linket til en utrolig korrupt korrupsjon. Det er bare snakk om tid, før clinton selv blir tatt, når vi kan se at alle rundt henne blir satt bak lås og slå. Dette får vi ingen innblikk om i norsk media, men hvis du derimot sjekker ut amerikansk media ,da vil du forstå.
   Under Trumps “rallys”(?), var det ALLTID et oppmøte på FLERE TITALLS TUSEN MENNESKER. Hos Clinton var det derimot bare et par hundretall som møtte opp. Hvorfor? FORDI HELE AMERIKA ER MED TRUMP. Vi kan ikke sette oss inn i deres ståsted og forstå hvilken posisjon amerikanske folk er satt i, men de VIL ha Trump, så la DE ha trump. Ikke bare er det bra for amerika, men for hele europa. Clinton sa hun erklærer krig med Russland om hun blir president. Da hadde norge vært FUCKED. Trump og Putin skal samarbeide, usa og norge skal samarbeide. Aldri før har vi hatt så sinsykt flaks som det vi har fått nå. Under alle disse spørmålene om når en atomkrig vil slippe ut, har vi rett og slett fått servert fred på et sølvfat, takket være trump.
   Legger med en video av trump jeg vil du skal se:
   https://www.youtube.com/watch?v=W1ovatde-fQ

  17. Du vet når du klager over hvor mye hat du får her i kommentarfeltet, på Instagram, Snapchat osv! Du vet du gjør akkurat det samme som leserne dine gjør, du bidrar til å mobbe og snakke dritt om en annen person som er like mye verdt som både deg og meg! Alle, absolutt alle mennesker er ulike til både godt og vondt! Noe som er bra, det er bra å ha ulike meninger og standpunkter. Tenk å kjedelig det hadde vært om alle var helt like deg for eksempel! Lite gøy å være på jorden da!
   Ja, han har en del uortodokse meninger og synspunkt! Men synes du ikke at ALLE fortjener en rettferdig sjanse? Han har tross alt vært folkevalgt fra begynnelsen.. Ja, han har sagt mye dumt opp gjennom årene! Men han har vært i det offentlige i flere år og da finner man ALLTID noe dritt om folk! det er sikkert noe du har gjort du ikke ønsker å dele med alle!
   Nå høres det kanskje ut som at jeg er Trump supporter og det er jeg faktisk ikke.. Det har seg sånn at jeg tror alle fortjener en sjanse! Og vi må bare gjøre det beste ut av det! Hvem vet, kanskje han er kjempe flink!!
   Skjerp deg Stina! Om du ikke ønsker å få slengt dritt mot deg så kan ikke du slenge dritt mot andre!! Vær et forbilde og oppfør deg slik som du SELV ønsker å bli behandlet!!!!

  18. Hvorfor gjør du det der med fjeset ditt? De “pose”ne du gjør meg fjeset ditt når du tar bilde ser bare sykt unaturlig og rart ut.. whyyy ?! Du e jo så peen når du smiler på ekte som i videoene dine .. hvorfor ikke litt mer naturlig pose

  19. Det er greit at mange mener USA går til helvete. Men ikke glem Clinton ønsker å være mot Russland og ikke samarbeide – Trump vil samarbeide. Hun er veldig krigsglad og ville tross alt bygge en mur på Texas grensen slik de ble utelukket av USA. Hun har også tidligere blitt tatt for å ha deltatt i pedofili. Det var noe som hadde blitt funnet via hennes Email. Uansett, vi må nok vente å se før vi kan dømme.
   Ja, han er en gal mann med ulike meninger enn oss, men det var tross alt USA sitt valg, og da får de ha det så godt (de som stemte)

  20. Jaaa, nå er du ikke bedtre enn noen andre som skriver hate til deg da, det hadde sikkert vert veldig oppmuntrende for Trump å lese dette! Tenk deg om- hvor mange millioner stemmer skal man ha for å vinne? Det skal mye til for å bli president, å Trump kan bli en god president!!!!!! Jeg heia på Hillary, men har respekt for Trump forde!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg