Video: 10 ting jeg hater!

I dag var jeg i skikkelig “hat” humør da jeg lagde onsdagsvideoen, så da ble det rett og slett “10 ting jeg hater”. Håper du syns videoen er morsom, og abonner gjerne på YouTube kanalen min ved å trykke HER. Det er allerede over 47’000 som har abonnert, og det gjør meg så glad! Ps; det er helt gratis å abonnere på kanalen min. 

24 kommentarer
  1. Når du får 50’000 abonnenter kan du ha en 50’000 spesial på YouTube ?
   PS : elsker bloggen din Stina❤️

  2. Når du får 50’000 abonnenter på YouTube kan du ha en 50’000 spesial video?
   PS: elsker bloggen din ❤️

  3. Har du tenkt på de så må jobba te alle døgnets tider om butikker og alt sko vert oppe “24/7” ? Søndager e himmel for folk som må jobba ukedager OG lørdager 🙂

  4. Hei🙋🏼
   Jeg ville bare si at jeg elsker deg Stina😍
   Du er mitt forbilde🙃
   Jeg lurte på om du liker Marcus & Martinus👍🏻
   Jeg vil gjerne at du vil svare meg🙇‍♀️
   Hade😘

  5. Ja det hadde jo vært helt supert om alle butikker var åpne 24/7………. Jeg har sykt lyst til å jobbe enda mer enn jeg gjør, og gjerne natten…. nei….. søndag er hellig for oss med butikkjobber

  6. Enig med nesten alt her 😀 Spesielt enig med å vere seint ute og folk som røyker! haha
   men ikkje enig med det med søndager. Hadde ført til ein evig ond sirkel. til slutt hadde nok barn måtte endt i skular og barnehage og på søndager, og det hadde vore endå mindre tid til familietid.

  7. Tenker at du kan prøve å jobbe i en butikk selv med åpningstid 24/7 og det over en lengre periode å se om du synes det var noe artig. Søndager er for mange en dag som skal være fri. Merkelig at mange greier å planlegge å handle inn til søndagen, kanskje du heller må bli litt mer obs på at “sjokk” søndagen kommer å da heller handle inn før det stenges på lørdagen da 😉

  8. ja, søndager er hellig for oss med butikkjobb og lignende!!! men jeg skjønner hvordan du tenker, for du jobber jo uansett hvilken dag det er i uka, så du bryr deg jo ikke om den søndagen hvor man endelig har fri, hehe 😀

  9. Eg har lest et sted at om vi samler alle penger folk bruker på reklame på tv, bannere, magasin osv kunne fjernet pengeproblemet i afrika, men visse folk er bare heilt forferdelig egoistiske og grådige at det ikkje går ann!! Eg skjønner meg ikkje på dem! Det med at søndager, i bibelen står det at vi skal kvile den 7.ende dagen i uken for det var da Gud kvilte etter å ha skapt verden, og norge har kristendom som sin religion(?) så det er vel derfor?

  10. Eniiig, dumt det med søndager :/ Men heldigvis har det kommet mat butikker som er søndagsåpne wii🙌🏽

  11. Heei, stina. Jeg sender ikke hat men hvorfor gjør du til stemmen din på den måten? Det er ganske irriterende og høre på. Jeg har sluttet å se på videoene dine fordi du gjør sånn.

  12. Jeg hater at det er blitt sånn at en blogger ikke kan si sin mening, uten at de må legge til og “unnskylde” seg med en kommentar etterpå. At man på forhånd må unnskylde seg, for man vet at lesere garantert kommer til å kommentere og henge seg opp i det etterpå, derfor må man være føre var…det er synd!
   Hvorfor ikke bare si rett ut, jeg hater når det er surt å kaldt ute…men du vet sikkert på forhånd at noen kommer til og kommentere etterpå : hurregud ikke bo i norge da…derfor så legger du det til med en gang ! Hvorfor kan vi ikke mene masse rart uten at en må forsvare seg, eller legge så masse i det ..ARG, hehe ! Ga det noe mening? litt dårlig eksempel..
   Stå på, du er flink !

  13. Enig i alt, bortsett fra søndager, haha! Elsker en dag hvor jeg blir tvunget til å være hjemme og slappe av. Dessuten så er det jo et spørsmål om hvor langt man skal presse dem som jobber på steder som er søndagsåpne.

  14. Du er så morsom i videoene dine, haha! Enig i alle 10 punktene
   Men du som sier hun gjør om stemmen; vil du heller at hun skal snakke monotomt? Der stemmen ikke forandrer seg en dritt. Jeg tror ikke det, du. 😉

  15. Hei du er stort forbilde stina❤ men en ting jeg lurer på, er du sjalu på Amalie Olsen for att ho har tatt deg igjen som youtuber med abonnenter?? Elsker bloggen, stå på! 😘👍

  16. Er enig med det å stå i kø, men jeg har selv sjeldent opplevd trege kundebehandlere. Men jeg hater andre kunder som viser null forståelse for at enkelte ganger, så går det ikke så fort. Ting kan skje. De klager høylytt fordi deres tid er den mest dyrebare her i verden.
   Jobber i butikk selv, og opplever at det tar gjerne to minutter før kundene mine har funnet frem lommeboka, mens varene allerede ligger i posen deres. Men andre syns det er så fælt å være i butikken at de ikke gidder å si hei eller ser på meg, slenger varen de skal ha mot meg på disken, og skuffer ned varer på veien ut uten at de gidder å rydde opp etter seg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg