Resultat fra legen

I dag var jeg hos legen og fikk svar på resultatet fra blodprøvene som ble tatt for en uke siden. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg vært ekstremt slapp og sliten de siste månedene. Og den siste tiden har det blitt mye verre. I tillegg til å hele tiden være ekstremt sliten, har jeg hatt veldig ukontrollert humør.

Plutselig kunne jeg begynne å gråte eller bli forbanna helt uten grunn. Hver eneste gang jeg så en episode av Modern Family ble jeg så rørt at jeg begynte å gråte. Noe som er veldig ulikt meg. Jeg er nesten aldri sint eller lei meg, og det skal mye til før jeg blir rørt. Så det var veldig tydelig at noe var galt. 

For et par år siden gikk jeg på B12 sprøyter lenge, og det hjalp meg veldig. Etter kyssesyken hadde jeg fått skikkelige mangler, og kroppen klarte ikke å ta opp B12 på egenhånd. Jeg regnet med at dette var samme sak nå, så derfor dro jeg til tanten min rett etter at jeg hadde vært hos legen i forrige uke, og tok en B12 sprøyte.

Etter sprøyten har jeg følt meg som et nytt menneske. Plutselig hadde jeg energi igjennom hele dagen, og klarte å gjøre ting som et normalt menneske. I tillegg var humøret ekstremt mye bedre. Så det var ingen tvil om at det var B12 som var mangelen. Det var jeg sikker på.

Da jeg kom til legen fikk jeg resultatet at blodprøvene var helt i orden, og her var det null problem. Helt til jeg begynte å grave en del. B12’en var i det lavere siktet, selv om det ikke var ekstremt mangel, er det tydelig at kroppen min ikke tåler så lave verdier. Legen var veldig forståelig og enig, og vi har nå blitt enige om at jeg skal ta B12 sprøyter fast hver 2. måned. Så det var en veldig god nyhet! Endelig en lege som forstod seg på meg, og ikke bare dyttet det vekk med “ta noen B12 piller iblant så ordner det seg” slik som min forrige lege sa.. 

Så ja, nå ser jeg en del lysere på ting. Endelig har jeg fått litt mer svar, og en bekreftelse på at det var det jeg trodde hele tiden. Så da er det bare for meg å fortsette å ta B12 sprøyter hver 2. måned, så blir ting mye lettere. 

Etter at Per Fredrik og jeg kom hjem fra legen (snille gutten min som ble med meg), tok vi oss en tur i skogen og ned til vannet med lille babyen vår. Eller, hunden vår da. Jeg liker å kalle henne babyen vår. Hun blir liksom det. Og hun har blitt så flink til å være hjemme alene. Når vi kom hjem etter legebesøket, lå hun rolig i buret sitt, og halvsov. Så det er veldig deilig! Da kan vi endelig få litt mer frie tøyler, og dra ut uten å få dårlig samvittighet for at hun er alene litt. 

Uansett, vi tok oss en tur ned til vannet. Nå som det er høst er det så vakre farger ute, at på solskinnsdager som i dag, ser skogen helt magisk ut! Og jeg kjenner jeg er så glad for at jeg bor i Sandefjord, hvor det er masse natur, nå som det er så fint ute. Husker da jeg bodde i Oslo. Da kunne man nesten ikke se forskjell på sommer, høst og vinter. Alt var asfalt uansett, så man så ingen forskjell.

Men herregud, nå har jeg babla så mye her! Hadde bare så mye på hjertet, og ville gi dere en skikkelig oppdatering fra i dag. Har jo fått mange kommentarer fra dere om dette med at jeg har vært syk, så da syntes jeg det var viktig å gi dere en skikkelig forklaring og oppdatering! Uansett, nå skal jeg leke litt med Chloe. Hun er så glad i den nye ballen Per Fredrik jeg har kjøpt til henne. Så hun løper rundt meg og vil at jeg skal leke med henne!

 

27 kommentarer

Siste innlegg