Forbilde

Etter å ha lest bloggen til Sophie Elise i gud vet hvor mange år, og blitt kjent med henne, er det ingen tvil om at jeg er spent på å lese boken hennes. Hun har jo alltid ekstremt mye interessant å si på bloggen, så jeg håper boken er like bra! Med over 12’000 solgte bøker allerede, er ikke jeg den eneste som vil lese boken. 

Syns det er så gøy når fellow bloggkollegaer gir ut bøker, og knocker ut andre “vanlige” forfattere. Det viser jo bare hvor flinke vi bloggere er til å skrive. Har jo allerede lest boken til Eirin Kristiansen som hun ga ut tidligere i år, og nå gleder jeg meg veldig til å lese Sophie Elise sin. Om du allerede har lest den, er det strengt forbudt å komme meg spoilers i kommentarfeltet. Hehe! Neida. Bare å fortelle om du har lest den! Og fortell gjerne hva du syns om den også! 

Regner med dere skjønner det, men sier bare ifra i tilfelle det skulle være noen forvirrelser rundt dette. Dette er ikke en sponset eller betalt bloggpost. Heier masse på Sophie og syns det er så gøy at hun har gitt ut bok, så skriver på eget initiativ! 

25 kommentarer

Siste innlegg