Endelig kan jeg gå ut døra

Herregud så deilig det er å ha mer energi igjen! I dag fikk jeg faktisk dratt ut av huset og på shopping. Kan ikke huske sist jeg hadde energi til det! Så det var gøy å endelig få tid til det!

Det er helt rart og skummelt å tenke på hvor syk jeg har vært den siste tiden. Selv om jeg virkelig ikke er heeelt på topp enda, så er jeg så mye friskere nå enn hva jeg var for 3 dager siden. Utrolig hvor fort ting endrer seg!

Uansett. Tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg kjøpt på shopping i dag!

Denne jakken bare måtte jeg ha! Rosa høstjakke er perfekt for meg!

Den her ble ikke kjøpt for å si det sånn. Haha, ser ut som verdens laveste jente i denne genseren! Snakk om short girl problems!

Og hvor søt er ikke denne da? Smelter helt jeg! Også er den helt ekstremt comfy. Den har sånn pusete fleece som er på babyting, både utenpå og inne i!

Endelig fikk jeg tak i en rosa silkekåpe. Gud som jeg har lett meg ihjel etter det! Har sikkert lett igjennom 4987 forskjellige nettbutikker. Men på hm hadde jeg hellet med meg. Ikke bare fant jeg den perfekte, men den siste som var igjen var i min størrelse. Sjelden jeg har så flaks når det kommer til å finne xs!

Så her er noe av det jeg kjøpte! Kjøpte også noen ting til. Men de får dere se senere! Nå er det snart på tide med litt taco kveld her hjemme og full fredags chill out!

 

25 kommentarer

Siste innlegg