Kan man stole på blogg spons??

Som de fleste av dere vet, så lever jeg av blogging. Det vil si at jeg lever av å reklamere på bloggen, instagrammen, snapchatten og YouTubekanalen min. Dette er reklame i form av banner annonser som blir plassert på bloggen og YouTubekanalen min av enten nettverket jeg er i, eller YouTube selv på YouTube. Den andre måten jeg reklamerer på bloggen min er i form av sponsede innlegg. Det er her jeg tjener mest penger og her mesteparten av levebrødet mitt er. Den tredje måten jeg tjener penger på er ved å bruke affiliate linker. Da linker jeg produkter og tjener en % av salget.

De to siste metodene her er noe som har blitt diskutert mye rundt i media den siste tiden. For ja, det er mange bloggere som blir sponsa i hue og ræva med alt mulig stæsj og sier ja takk til alt fra sminke til kasinoer.

Jeg derimot. Jeg er der hvor jeg har en såpass stor leserskare at jeg har mange sponsorer å velge mellom, at det ikke koster meg noe å si nei til sponsorer jeg ikke ønsker å jobbe med.

Selv om det har ikke alltid vært slik. Før i tiden da jeg hadde mindre lesere kunne jeg ikke velge fritt blant mange forskjellige. Så vet du hva jeg gjorde? Jeg sa nei til de jeg ikke kunne gå god for å jobbe med, og tjente heller mye dårligere. Noe som var grunnen til at jeg bodde i et kollektiv med 3 andre jenter i en lang tid. For meg har det alltid vært ekstremt viktig at jeg kan gå god for de tingene jeg reklamerer for. Tanken jeg har bak ting jeg reklamerer for, er at de skal være så bra at jeg ville brukt egne penger på å selv kjøpe de. Og hvis de ikke er det. Da skriver jeg rett og slett ikke om produktet.

For meg er det så viktig å være ærlig om reklame, fordi jeg ønsker ikke å lure dere. Jeg ønsker ikke å reklamere for noe som er dritt, for da er det mange av dere som kjøper tingene og blir skuffet av hvor dårlig tingene er. Og det er det siste jeg vil. Derfor tester jeg alltid ut produktene før jeg skriver om de, og jeg ville aldri anbefalt noe jeg ikke likte selv.

Uansett, her har dere i alle fall mine tanker og meninger om sponsa ting. Så om dere ser at det står annonse eller sponsa i et av innleggene mine, så vet dere at det er ting jeg går god for, men som jeg har vært så heldig å blitt betalt for å skrive om.

 

10 kommentarer
    1. Hei, elsker deg så høyt😻Og lurte på om du kunne ha Storytime? Av noe kleint, eller skummelt? Eller noe annet du vil ha da 😂❤️ Håper du svarer❤️❤️

    2. Bare lurer, hvordan vet du at produktet er bra FØR du har testa det ut? Har du lov til å si ja først og så nei til sponsorer om du ikke vil gå god for produktet? 🙂 renger ikke med du får lov til å skrive noe negativt om det akkurat?

    3. Hei! Siden du tjener penger på reklame og at hver gang vi går inn på bloggen din så tjener du litt penger, så lurte jeg på om vi betaler noe for å gå inn på bloggen?Elsker bloggen din❤️ Og Chloe er verdens skjønneste😍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg