Spent på å se utviklingen

I dag tok jeg med lille Chloe en tur på stranda. Hun er jo i den fasen nå der hun elsker å utforske ting, og det er viktig å introdusere henne for ting, så hun ikke blir redd for det senere.

Så siden det var så varmt og deilig ute, passet det perfekt med en liten gåtur bort til stranda. Selv om det ble mest gåing på meg da, lille prinsessa blir jo bært overalt, så hun ikke skal gå for mye, siden hun er så liten enda.

Se så nudelig! 

Hun lekte så mye rundt på stranda, og syntes det var så gøy å utforske rundt, mens hun snuste på alt mulig. Jeg fikk til og med lurt henne til å ta et par skritt ut i vannet, så hun ikke skal bli redd for vannet heller!

Hvor søt er ikke selen hennes forresten? Hun er så fin med den rosa lille bærte selen sin! 


 

Se så fine høstfarger som har kommet nå! Klarer nesten ikke tro at vi snart er i oktober, og det var 20 grader ute når vi gikk tur. Da skal man virkelig ikke klage på været! Selv om jeg ble greit varm med jeans og strikkegenser. Hehe! 

Kjenner jeg er så spent på å se hvordan Chloe blir når hun blir voksen, og hvor stor hun blir. Selv om hun er helt nydelig som valp nå, blir det veldig deilig når hun blir litt eldre. Både fordi da kan vi gå på lengre turer, og fordi da har hun vokst av seg rampealderen. Merker at vi har en liten valp i huset for å si det sånn! Hun løper rundt helt vilter og glad når hun er våken, og ellers enn det bare sover hun! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg