Blind på eget utseende?

Som dere vet så har jeg brukt hair extensions i lange tider. Jeg har faktisk brukt det nesten konstant siden jeg var 15 år, og nå er jeg 23. Så det er en goooood stund. Men noe som er litt morsomt, er hvor blind man blir på sitt eget hår. Jeg får jo helt angstanfall hver gang jeg må ta av hair exensionet, for å kunne sette på nytt. For da får jeg se mitt eget hår, som jeg alltid føler at er suuuperkort. Men i dag gjorde jeg faktisk noe morsomt.

Jeg fikk litt hjelp av Per Fredrik til å måle mitt eget hår, og oppe i mitt eget hode er det fortsatt 20 cm på det korteste og 35 på det lengste. Gjett hvor langt det var nå?! På det korteste var det 40 cm og på det lengste var det 59 (!) cm! Herregud som det har vokst! Altså, det har tatt veldig lang tid. Men wow så langt det faktisk er nå. Hair extensionet jeg bruker er jo 65 cm, så det er jo faktisk ikke så langt unna det!

Selv om det skal nevnes at flere av festene på extensionet henger litt lengre ned, så det opptrer som at det er 70-75 cm kanskje. Men fortsatt er det faktisk ikke så mye lengde forskjell på håret mitt og extensionet lengre, og det er veldig gøy!

Nå skal det jo nevnes at jeg har jo absolutt ikke den fylden naturlig som jeg får med extensions, så jeg må fortsatt ha extensions for fylden. Så vi er ikke heeeelt i mål enda. Men kanskje jeg kan endelig gå uten til våren? Vel, vi får jo se! Kjenner jeg meg selv rett bruker jeg sikkert hair extensions til jeg sitter på gamlehjemmet. Haha! 

Forresten; om dere har noen gode tips til hvordan jeg kan få fyldigere hår naturlig, tar jeg dette gjerne imot med åpne armer! Siden kommentarfeltet her på bloggen er stengt, kan dere heller skrive på facebooksiden min HER, der jeg legger ut linken til dette innlegget. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg