Snapshots fra walk in closet mitt!

I dag har jeg virkelig tatt en skikkelig opprydning på walk in closet mitt. Selv om jeg prøver å holde det ryddig hele tiden, så blir det alltid så utrolig fort rotete i skuffene, og klærne henger litt her og der. Så i dag fikk jeg virkelig ryddet opp, og det ble så fint! Herregud så glad jeg er for at vi valgte å bruke et av de 5 soverommene i huset som walk in closet.

Når jeg tenker tilbake på skapet jeg hadde i leiligheten jeg bodde i før, grøsser jeg. Der hadde jeg et mørkt skap, med dører så jeg aldri fikk overblikk over hva jeg hadde, i tillegg var det så utrolig liten plass, så der ble det i alle fall kaos! Det lille kaoset som blir på walk in closet mitt nå, er barnemat i forhold!

– Siden jeg fikk ryddet opp så fint i stad, tenkte jeg å vise dere noen snapshots fra rommet – 

Legg merke til den lille pøbelen som er veldig glad i å dra i alle tråder hun finner! 

Se så søt a! 

Chloe er så skjønn og er med meg overalt hvor enn jeg går i huset. Så når jeg ryddet løp hun frem og tilbake med bamsen sin i munnen! 

Kjenner jeg blir litt trist over at sommeren er over, og at halvparten av disse skoene bare må stå på hylla frem til våren igjen! 

 

Nå er det straks tid for litt kveldsmat og kos med Per Fredrik og Chloe. Har lovet Per Fredrik å lage favorittmiddagen hans i dag (blomkålsuppe), så siden det er 2 måneder siden sist jeg gjorde det, er det virkelig på tide! Men først skal jeg få litt massasje fra gutten min. Ah, jeg er heldig jeg! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg