Slik ser det ut når jeg filmer

Jeg får ofte spørsmål om hva slags utstyr jeg bruker når jeg filmer inn videoer til Youtube kanalen min. Så i dag tenkte jeg rett og slett å vise dere hvordan det ser ut når jeg filmer, og hva slags utstyr jeg bruker. Når jeg filmer prøver jeg alltid å sette meg et sted der jeg får inn en god del naturlig lys. Men ofte er ikke det lyset bra nok, fordi det enten gjør at lyset ikke faller så fint på meg, eller at det rett og slett ikke er nok lys. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så derfor bruker jeg i 95% av tilfellene en Diva Ring Light. Den setter jeg bare opp rett forran meg, slik som dere ser på bildet. Den lyser opp veldig, og gir et utrolig fint lys! Hvis dere følger med på en del youtubers, eller Kardashians, har dere nok sett et slikt lys bli brukt før.

Kylie Jenner har et på sminkerommet sitt, til å ta selfies med blant annet. Ring lyset kan forresten kjøpes på eBay. Søk på “Diva Ring Light” så finner dere masse forskjellige selgere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker også en tripod til å ha kameraet oppå, sånn at jeg får kameraet i den høyden og vinkelen jeg vil. Når det kommer til selve kameraet bruker jeg Canon 650D. Det syns jeg fungerer veldig bra! Men om du skulle kjøpe likt kamera, vil jeg heller anbefale 700D. Kjæresten min har det, og det kan man la stå på autofokus uten at det bråker. Setter man mitt kamera på autofokus bråker linsen veldig! 

 

Så her har dere den lille “hemmeligheten” om hvordan det ser ut når jeg filmer. Akkurat hvordan du vil gjøre det når du selv skal filme, er jo helt opp til deg. Men her er i alle fall min metode!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg